Wat is er te doen in Zeewolde

Zeewolde, april 2019 - wat is er te doen? Op deze pagina vindt u een overzicht van suggesties om uit te voeren in Zeewolde. Een handig overzicht met tips. See you in Zeewolde!

Binnenkort te doen in Zeewolde

Uitbreiding basisscholen Polderwijk
   Lokale Omroep Zeewolde De Polderwijk groeit en als gevolg daarvan hebben de basisscholen Panta Rhei en Kaleidoscoop meer lokalen nodig. Bij de Panta Rhei komt een verdieping ...
bron: www.lokaleomroepzeewolde.nl
Gemeente Zeewolde start een pilot Zonneparken
   Lokale Omroep Zeewolde Burgemeester en wethouders hebben besloten om te starten met een pilot zonneparken op maximaal 25 ha. landbouwgrond. De gemeente nodigt ...
bron: www.lokaleomroepzeewolde.nl
De leukste uitjes om de bloemetjes buiten te zetten
   Plusonline Het is lente en dat betekent tijd voor een fleurig uitstapje! Wat dacht u van een bloemencorso? Of een bezoekje aan de Keukenhof? PlusOnline zet de leukste ...
bron: www.plusonline.nl
Wijziging bestemmingsplan voor ongelijkvloerse kruising Ganzenweg-Knardijk
   Lokale Omroep Zeewolde Voor het aanpassen van de Turborotonde naar een ongelijkvloerse kruising bij Ganzenweg - Knardijk is een wijziging bestemmingsplan nodig. Deze ligt tot 7 ...
bron: www.lokaleomroepzeewolde.nl
Ontdek het kleurrijke buitengebied
   Lokale Omroep Zeewolde Tulpenroute Flevoland vindt plaats van 13 april tot en met 5 mei 2019. Geniet van de bloemenzee aan tulpen, ontdek het unieke buitengebied van Dronten, ...
bron: www.lokaleomroepzeewolde.nl

Stappen in Zeewolde

Er is altijd wat te doen in Zeewolde. Denk aan: in Zeewolde naar het theater, de bioscoop, een concert gaan of dineren in Zeewolde.

Dagje uit Zeewolde

Altijd wat te doen in Zeewolde: interessante musea. Zeewolde heeft diverse aansprekende musea. Zoals bijvoorbeeld Stichting De Verbeelding, Paviljoen voor Kunst & Cultuur.

Stadswandeling Zeewolde

Verken Zeewolde te voet. Bekijk de historische straatjes en gebouwen, de mooie winkeltjes, de diverse bezienswaardigheden en maak kennis met de lokale specialiteiten.

Eten in Zeewolde

Heerlijk uit eten in Zeewolde. In Zeewolde zijn diverse voortreffelijke eetgelegenheden en cafes te vinden, waar u culinair kunt eten.


Plattegrond Zeewolde


Grotere kaart weergeven

Zeewolde - wat is er te doen?

Jessie J laatste naam voor concertreeks City Sounds
   Podiuminfo.nl Eerder werd er al bekendgemaakt dat Friendly Fire een reeks openluchtconcerten organiseert op de NDSM-werf in Amsterdam-Noord. Nu is er aangekondigd d.
bron: www.podiuminfo.nl
Iris Hond speelt Einaudi in De Verbeelding
   Lokale Omroep Zeewolde Na twee uitverkochte theatertournees strijkt Iris Hond op 26 mei neer op het podium van De Verbeelding in Zeewolde.
bron: www.lokaleomroepzeewolde.nl
Zeewolde Endurance 2019 Programma definitief
   Lokale Omroep Zeewolde Met de komst van vrijdag hoofdsponsor Rabobank is het programma van de Zeewolde Endurance 2019 inmiddels definitief.
bron: www.lokaleomroepzeewolde.nl
Geen kerstboomverbranding in 2019
   Lokale Omroep Zeewolde Begin 2019 wordt er GEEN kerstboomverbranding meer georganiseerd op het Woldstrand, daarmee komt er een eind aan een jarenlange traditie.
bron: www.lokaleomroepzeewolde.nl
Havenconcert 2018 Zeewolde op 16 juni
   Harderwijker Courant Zeewolde - Dit jaar zal voor de 20e maal het Havenconcert worden georganiseerd aan de aanloophaven in Zeewolde. Bij wijze van proef wordt de datum van ...
bron: www.harderwijkercourant.nl
Vind wat er te doen is in uw regio

Zeewolde
Zeewolde - wat is er te doen?
afbeelding: Wikimedia