Wat te doen in Venlo

Wat te doen in Venlo, september 2019? Hieronder is een overzicht van ideeen om te doen in Venlo. Een handig overzicht met tips op cultureel en culinair gebied. See you in Venlo!

Blik vooruit oktober 2019 in Venlo

A73: weekendwerkzaamheden en afsluitingen
   Rijkswaterstaat In september en oktober 2019 zijn de Roertunnel en de Tunnel Swalmen (A73) 2 weekenden en 3 nachten gesloten, in combinatie met regulier onderhoud.
bron: www.rijkswaterstaat.nl
Emotionele Dionne Stax in tranen bij laatste NOS Journaal
   Veronica Superguide NOS-icoon Dionne Stax nam zojuist afscheid van haar zo geliefde omroep: ze vocht tegen de tranen in haar aller-allerlaatste Journaal-uitzending op NPO 1.
bron: www.superguide.nl
09:57 Selectie van provinciale popwedstrijd Nu of Nooit 2019 bekend
   Entertainment Business Vanaf zaterdag 5 oktober vinden de voorrondes van dé provinciale popwedstrijd Nu of Nooit plaats. Vanaf die avond strijden vijfentwintig Limburgse popacts ...
bron: www.entertainmentbusiness.nl
Dutch Open met Bauhaus in Assen, inschrijving binnenkort open
   Dartfreakz BAUHAUS en de Dutch Open Darts hebben de sponsorovereenkomst verlengd. Het bouwcentrum is daarmee voor het vierde jaar op rij hoofdsponsor van het.
bron: www.dartfreakz.nl
Muziektheatertour The Legends - Swingin' in New Orleans binnenkort door het land -
   Maxazine Op 3 oktober 2019 gaat Swingin' in New Orleans van start. Met ruim dertig voorstellingen trekt deze muziektheatervoorstelling in oktober en november door het ...
bron: www.maxazine.nl

Dagje uit Venlo

Wat is er te doen in Venlo op cultureel gebied? Venlo heeft een aantal mooie musea. Een goed idee voor het hele gezin. Zoals bijvoorbeeld het Océ-Museum, Grafisch atelier De Franse Republiek, Museum Kazernekwartier, Van Bommel van Dam, Abdij Ulingsheide, het Politiemuseum Venlo, het Missiemuseum Steyl, het Lei Alberigs Museumkapel, het VVV-Museum, Ithaka Science Center, het Limburgs Museum, Botanische tuinen Jochum-Hof en Santa Fe.

Musea die ook bezoek waard zijn in Venlo: Kranenbreukerhuis, het Speelautomatenmuseum, Afrikacentrum, het Goltziusmuseum (opgeheven, in 2000 collectie overgeheld naar het Limburgs Museum), het Jan Klaassens Museum, Gemeentearchief Venlo, het Streekmuseum Hansenhof, het Jean Laudy Museumkapel, Van Wasrol tot DVD, het Limburgs Schutterij Museum en het Keramiekmuseum Tiendschuur.

Winkelen in Venlo

Venlo kent een groot aantal diverse winkels. Neem een dagje vrij of ga in het weekend op stap in Venlo. Uit de wijde omgeving komen mensen naar Venlo om hier te shoppen.

Dagje Venlo - wat te doen?

Heerlijk uit eten in Venlo. In Venlo zijn een aantal zeer goede restaurants en eetcafes te vinden, waar u heerlijk kunt dineren.

Naar de Venlose bioscoop

Ga een avondje naar de bioscoop in Venlo of omgeving.


Plattegrond Venlo


Grotere kaart weergeven

Venlo - wat is er te doen?

Extra weekend Viva Classic? 'Rek in binnenstad is er uit'
   De Limburger Viva Classic Live trok de afgelopen dagen weer een volle Markt voor het stadhuis in Venlo. Zanger en organisator Sef Thissen droomde in de aanloop naar de .
bron: www.limburger.nl
Veteraan traint mee met VVV-selectie
   Voetbal International Voor veteraan Robert van der Holst begon de week in aanloop naar speelronde 6 bij VVV-Venlo. De veteraan traint mee met de selectie van trainer Robert ...
bron: www.vi.nl
Grenswerk Recordings afsluiter feestweekend poppodium Venlo (Kessel)
   De Limburger Met de Grenswerk Recordings sluit het Venlose poppodium het feestweekend af ter gelegenheid van het vijfjarig bestaan.
bron: www.limburger.nl
Sef Thissen haalt Italië naar Venlo voor Viva Classic Live
   De Limburger Op deze plek brengen Jo Cortenraedt en zijn Chapeauteam verslag uit van society-evenementen, exclusieve proeverijen en bijzondere bijeenkomsten in de ...
bron: www.limburger.nl
Orgelconcert in twee kerken
   De Toren Op donderdag 22 augustus verzorgt Roelof Hamberg uit Venlo een wandelconcert met werken van componisten uit de twintigste eeuw. Hij begint om 20.00 uur ...
bron: www.detoren.net
Vind wat er te doen is in uw regio

Venlo
Venlo - wat is er te doen?
afbeelding: Wikimedia