Wat is er te doen in Valkenswaard

Wat te doen in Valkenswaard, januari 2015? Hier is een overzicht van dingen om uit te voeren in Valkenswaard. Enjoy Valkenswaard!

Blik vooruit februari 2015 in Valkenswaard

Besluit bouwplan Oude Boom Maarheeze valt pas in februari
MAARHEEZE - Hoewel de gemeenteraad raadsbreed het bouwplan steunt om twee seniorenwoningen te bouwen op het perceel Oude Boom 5 in Maarheeze, is een definitief besluit doorgeschoven naar februari 2015 . De raad zag feitelijk geen bezwaren.
bron: www.ed.nl
WK in 2022 in Qatar mogelijk toch in januari
De FIFA verwacht dat een definitief besluit over de speeldata van het WK in 2022 zeker niet voor februari 2015 zal vallen. FIFA-voorzitter Sepp Blatter zei in november vorig jaar nog dat een WK in de maanden januari en februari uitgesloten was. Volgens ...
bron: www.ad.nl
Valve scherpt richtlijnen voor Steam Early Access-games aan
Uitgever en platformhouder Valve heeft de richtlijnen aangescherpt voor Early Access-titels, games die al tijdens hun ontwikkeling op het digitale distributieplatform Steam mogen worden verkocht. Dat meldt Giant Bomb op basis van gesprekken met  ...
bron: www.nu.nl
Rode Kruis wil in februari starten met burgerhulpproject
Het Nederlandse Rode Kruis wil in februari 2015 starten met een omvangrijk project dat ertoe moet leiden dat burgers snel kunnen worden ingeschakeld als zich een grote ramp voordoet. Dat meldt het Rode Kruis. In februari wil de hulporganisatie "de  ...
bron: www.nu.nl

Sporten Valkenswaard

Sporten geeft ontspanning. In Valkenswaard zijn diverse sportfaciliteiten die aansluiten bij een gezonde levensstijl. Verzet uw gedachten en ga aan de slag met fitness, tennis, wandklimmen of tennis.

Stadswandeling Valkenswaard

Leuk om te doen: maak een mooie stadswandeling door Valkenswaard. Verken de unieke straatjes, de mooie winkeltjes, de diverse bezienswaardigheden en proef de lokale specialiteiten. Heeft u wat meer tijd, maak dan uw wandeling door Dommelen en Valkenswaard en ontdek Valkenswaard en omgeving.

Museum in Valkenswaard

Altijd wat te doen in Valkenswaard: mooie musea. Valkenswaard heeft een aantal mooie musea om te bezoeken. Zoals bijvoorbeeld het Nederlands Steendrukmuseum.

Dagje Valkenswaard - wat te doen?

Heerlijk uit eten in Valkenswaard. In Valkenswaard zijn een aantal goede restaurants en cafes te vinden, waar u culinair kunt lunchen en dineren.


Plattegrond Valkenswaard


Grotere kaart weergeven

Valkenswaard - wat is er te doen?

Elfde edititie Pre-Dakar proloog en nieuw evenement Nacht van Pre-Dakar ...
Dit jaar is het evenement uitgebreid met De Nacht van de RTL GP Dakar Pre-Proloog. De rijders worden zaterdagavond 8 november vanaf 19.00 uur ontvangen op De Markt in Valkenswaard . Daar worden de teams en hun voertuigen gepresenteerd.
bron: www.ed.nl
Iveco blij met winst De Rooy op Dakar Pre-proloog
Nadat alle Nederlandse deelnemers op zaterdagavond, tijdens de Nacht van de Dakar Pre-Proloog, in een feestelijke ambiance in het centrum van Valkenswaard over het startpodium waren gereden, vond op zondag 9 november weer de traditionele Dakar Pre ...
bron: www.cobouw.nl
Een zeer besmettelijk variant van vogelgriep is opgedoken. Wat is vogelgriep?
Sinds zondagochtend geldt er een landelijk vervoersverbod voor pluimvee, eieren en mest. Ook is er een ophokplicht van kracht. Beide maatregelen gelden voor 72 uur. Aanleiding is het opduiken van een zeer besmettelijke (hoogpathogene) variant van  ...
bron: www.nu.nl
Politie onderzoekt val vrouw van twaalf meter
Ze is met zware verwondingen naar het Radboud ziekenhuis in Nijmegen gebracht, maakt de politie bekend. Door nog onbekende oorzaak viel de vrouw rond 11.30 uur zondag uit een raam van een flat aan de Hogeweg. Ze was daarna niet aanspreekbaar.
bron: www.nu.nl
Vind wat er te doen is in uw regio
Valkenswaard
Valkenswaard - wat is er te doen?
afbeelding: Wikimedia