Wat is er te doen in Valkenswaard

Wat te doen in Valkenswaard, februari 2017? Hier is een overzicht van dingen om uit te voeren in Valkenswaard. Enjoy Valkenswaard!

Blik vooruit maart 2017 in Valkenswaard

Wethouders Paul Smeulders (Helmond) en Tom van den Nieuwenhuijzen (Son ...
UTRECHT/HELMOND/SON EN BREUGEL – De Helmondse GroenLinks-wethouder Paul Smeulders staat op plek twaalf van de concept-kandidatenlijst voor de Tweede Kamerverkiezingen van 15 maart 2017 . Ook wethouder in Son en Breugel Tom van den  ...
bron: www.ed.nl
Winkel Leenderstrijp zoekt nieuwe kruidenier
LEENDERSTRIJP - De coöperatieve winkel Sint-Jan in Leenderstrijp moet op zoek naar een nieuwe kruidenier. De huidige huurder, Leo van Wezel uit Valkenswaard , beëindigt 1 maart 2017 zijn werkzaamheden wegens ernstige gezondheidsproblemen.
bron: www.ed.nl
Belle Perez in februari op theatertour in Nederland en België
De Limburgse zangeres met Spaanse Roots geeft in totaal vijf concerten in Nederland. Perez geeft concerten van Februari tot en met Mei 2017. De Vlaamse zangeres is o.a. te zien in Valkenswaard , Capelle aan den IJssel, Roermond, Beverwijk en Sittard.
bron: www.artiestennieuws.nl
Peuteropvang Bladel gaat naar Nummereen
Met de eigen visie op de toekomst en de veranderende wetgeving wordt een verder zelfstandig voortbestaan niet haalbaar geacht. Met Nummereen Kinderopvang is het bestuur overeengekomen dat die organisatie in maart het hele aanbod voor peuters in  ...
bron: www.ed.nl
Westparallel tussen Valkenswaard en Veldhoven nog verder vertraagd
EINDHOVEN - De Raad van State besluit op z'n vroegst in maart 2017 over de Westparallel, de nieuwe weg die de N69 ten zuiden van Valkenswaard verbindt met de A67 bij Veldhoven. Bekijk ook... Bezwaarmakers zetten laatste strohalm in tegen  ...
bron: www.ed.nl

Sporten Valkenswaard

Sporten geeft ontspanning. In Valkenswaard zijn diverse sportfaciliteiten die aansluiten bij een gezonde levensstijl. Verzet uw gedachten en ga aan de slag met fitness, tennis, wandklimmen of tennis.

Stadswandeling Valkenswaard

Leuk om te doen: maak een mooie stadswandeling door Valkenswaard. Verken de unieke straatjes, de mooie winkeltjes, de diverse bezienswaardigheden en proef de lokale specialiteiten. Heeft u wat meer tijd, maak dan uw wandeling door Dommelen en Valkenswaard en ontdek Valkenswaard en omgeving.

Museum in Valkenswaard

Altijd wat te doen in Valkenswaard: mooie musea. Valkenswaard heeft een aantal mooie musea om te bezoeken. Zoals bijvoorbeeld het Nederlands Steendrukmuseum.

Dagje Valkenswaard - wat te doen?

Heerlijk uit eten in Valkenswaard. In Valkenswaard zijn een aantal goede restaurants en cafes te vinden, waar u culinair kunt lunchen en dineren.


Plattegrond Valkenswaard


Grotere kaart weergeven

Valkenswaard - wat is er te doen?

Bloemencorso heeft volgend jaar de Efteling als thema
VALKENSWAARD - De Efteling trekt volgend jaar door Valkenswaard . Het bloemencorso staat dan namelijk in het teken van de Wereld vol Wonderen. De organisatie hoopt de parade hiermee te 'vernieuwen en verfrissen'. Het thema van het corso heet  ...
bron: www.omroepbrabant.nl
Colin Bekers snelste in de Valkenloop
Casper van der Putten (21) is de uitgesproken favoriet bij de mannen senioren. Dat is de belangrijkste wedstrijdcategorie. AV Valkenswaard organiseert het evenement , waaraan deze zondag in de verschillende categorieën liefst 1400 lopers meedoen.
bron: www.ed.nl
Van Loon Racing gaat genieten tijdens het grootste Dakar-evenement van ...
Op zondag 30 oktober opent het Eurocircuit in Valkenswaard om 8:30 uur de poorten en zijn de Dakar-fans van harte welkom. De eerste heat van de auto's is om 10:50 uur, de tweede heat om 13:20 uur en de finale is om 13:55 uur. Tussendoor vinden er nog  ...
bron: www.racexpress.nl
Vind wat er te doen is in uw regio

Valkenswaard
Valkenswaard - wat is er te doen?
afbeelding: Wikimedia