Wat is er te doen in Valkenswaard

Wat te doen in Valkenswaard, juli 2015? Hier is een overzicht van dingen om uit te voeren in Valkenswaard. Enjoy Valkenswaard!

Blik vooruit augustus 2015 in Valkenswaard

Kickers '69 kampioen! Zonder Gijs, voor Gijs
Twee maanden later stapt Gijs van Duijn aan boord van vlucht MH17. Afgelopen zondag werd Dennis van Luling met het derde van Kickers '69 kampioen. Zonder Gijs. Voor Gijs. Het is een rare seizoenstart, die van augustus 2015 . Gijsbert is er niet meer.
bron: www.ed.nl
MXGP & en MX2 WK Motocross in 2015 ook te zien bij RTL 7
Deze zijn vooral bedoeld om het Nederlandse publiek warm te laten lopen voor de MXGP & MX2 ronde op 29 en 30 augustus 2015 op het TT-Circuit in Assen, een nieuwe locatie voor de crossfans. Naast de westrijdverslagen belooft de zender "een kijkje  ...
bron: www.nieuwsmotor.nl
Audities voor nieuwe theaterproductie STEMP Gemert
Het formulier moet voor 10 augustus 2015 worden ingeleverd. De repetities starten op 4 november 2015 en vinden plaats op woensdagavond in theater de Eendracht in Gemert. De uitvoeringen zijn in november 2016. Deelnemers werken onder begeleiding  ...
bron: www.ed.nl
Ook in 2015 GP motorcross in Valkenswaard
Nieuwsmotor
bron: www.ed.nl

Sporten Valkenswaard

Sporten geeft ontspanning. In Valkenswaard zijn diverse sportfaciliteiten die aansluiten bij een gezonde levensstijl. Verzet uw gedachten en ga aan de slag met fitness, tennis, wandklimmen of tennis.

Stadswandeling Valkenswaard

Leuk om te doen: maak een mooie stadswandeling door Valkenswaard. Verken de unieke straatjes, de mooie winkeltjes, de diverse bezienswaardigheden en proef de lokale specialiteiten. Heeft u wat meer tijd, maak dan uw wandeling door Dommelen en Valkenswaard en ontdek Valkenswaard en omgeving.

Museum in Valkenswaard

Altijd wat te doen in Valkenswaard: mooie musea. Valkenswaard heeft een aantal mooie musea om te bezoeken. Zoals bijvoorbeeld het Nederlands Steendrukmuseum.

Dagje Valkenswaard - wat te doen?

Heerlijk uit eten in Valkenswaard. In Valkenswaard zijn een aantal goede restaurants en cafes te vinden, waar u culinair kunt lunchen en dineren.


Plattegrond Valkenswaard


Grotere kaart weergeven

Valkenswaard - wat is er te doen?

Mike Gijsbertsen ziet GP Valkenswaard aan neus voorbij gaan
Maar gemiddeld is de coureur zeer tevreden over het verloop van het seizoen. Een kleine twee weken geleden viel hij tijdens een training en kneusde hij een aantal spiertjes in zijn schouder zwaar. Valkenswaard komt te vroeg voor hem, omdat hij nog ...
bron: www.krantvanhoogeveen.nl
VZ&PC Tempo wint 24-uurs-zwemmarathon
Naast deze hoofdprijs gingen er nog drie prijzen mee naar Valkenswaard . Het tweede heren team van Tempo, met als zwemmers Raoni Schrijvers, Mike van Herk en Sjors van Doesburg, legde in de 24 uur als team de grootste afstand af, namelijk 30,2 Km.
bron: www.dichtbij.nl
Van Barneveld dankzij gelijkspel verder in Premier League
Voor de Schot Peter Wright en de Belg Kim Huybrechts, de laatste twee darters van het klassement, is het lucratieve evenement na negen speelronden voorbij. 'Barney' wist door de resultaten eerder op 'Judgement Night' dat hij minimaal een punt moest  ...
bron: www.nu.nl
NOC*NSF maakt serieus werk van organisatie Europese Spelen 2019
NOC*NSF maakt er serieus werk van om de Europese Spelen van 2019 in Nederland te organiseren. Het bestuur maakte maandag op de website van de sportkoepel bekend dat het de plannen voor organisatie van het evenement op 28 april gaat bespreken  ...
bron: www.nu.nl
Fantastisch feestje op De Statie in Valkenswaard (video)
VALKENSWAARD - Ooit in een zipfelbob gezeten? Of met de sneeuwfiets, luchtband of bigfoot in je eentje van een helling geroetsjt? Vrijdagavond kon het allemaal op het 'Statie Sneeuw Spektakel', vlak voor de deur van café De Fantast in Valkenswaard .
bron: www.ed.nl
Vind wat er te doen is in uw regio

Valkenswaard
Valkenswaard - wat is er te doen?
afbeelding: Wikimedia