Wat te doen in provincie Utrecht

Wat te doen in Utrecht, juni 2019? Hier is een overzicht van suggesties om te doen in Utrecht. Een handig overzicht met tips op cultureel en culinair gebied. See you in provincie Utrecht!

Binnenkort in Utrecht

Nieuwe dienstregeling Openbaar vervoer in en rondom Utrecht - aanpassing scholierenlijn vanaf juli 2019
   RTV Stichtse Vecht Reizigers in het Utrechtse openbaar vervoer kunnen over enkele maanden gebruik maken van een nieuwe dienstregeling. Het dagelijks bestuur van de ...
bron: rtvstichtsevecht.nl
PERSBERICHT: Provincie Utrecht stelt €2,5 miljoen subsidie open voor agrariërs
   Wijkse Courant 29 april 2019. Provincie Utrecht stelt € 2,5 miljoen subsidie open voor agrariërs. De provincie Utrecht stelt, namens Europa, op 27 mei 2019 in het kader van het ...
bron: www.wijksecourant.nl
Kamervragen over ontbrekende jaarrekening provincie Utrecht - CMweb
   CMweb - Controllers Magazine Tweede Kamerlid Bisschop heeft de minister van Binnenlandse Zaken aan de tand gevoeld over de ontbrekende jaarrekening 2017 van de provincie Utrecht.
bron: cmweb.nl
Drama rond jaarrekening Utrecht duurt voort - CMweb
   CMweb - Controllers Magazine De jaarrekening van de provincie Utrecht is nog steeds niet goedgekeurd. De onderbouwing voor 4,1 miljoen euro aan uitgaves voor de bouw van de Uithoflijn ...
bron: cmweb.nl
Oppositie vraagt Ollongren om bewindvoerder bij provincie Utrecht - CMweb
   CMweb - Controllers Magazine De oppositie in de Provinciale Staten wil dat minister Ollongren (Binnenlandse Zaken) een bewindvoerder aanstelt bij de provincie Utrecht.
bron: cmweb.nl

Dagje Utrecht - wat te doen?

Altijd gezellig: lekker uit eten in Utrecht. In Utrecht zijn diverse zeer goede eetgelegenheden en cafes te vinden, waar u heerlijk kunt lunchen en dineren.

Stappen in Utrecht

Er is altijd wat te doen in Utrecht. Denk aan: in Utrecht naar het theater, de bioscoop, een optreden gaan of dineren in Utrecht. In Utrecht, Amersfoort en Stichtse Vecht is het meest te beleven..

Winkelen in Utrecht

Utrecht kent een groot aantal diverse winkels. Neem een dagje vrij of ga in het weekend lekker shoppen in Utrecht. Een aantal mooie plaatsen om te winkelen zijn o.a. Veenendaal, Utrecht, Stichtse Vecht, Nieuwegein en Amersfoort.

Mooie stadswandeling Utrecht

Verken Utrecht al wandelend. Bekijk de historische straatjes en gebouwen, de unieke winkeltjes en maak kennis met de lokale specialiteiten.


Plattegrond Utrecht

Utrecht

Utrecht - wat is er te doen?

Pas op voor paasfiles, vooral in het midden van het land
   RTV Utrecht PROVINCIE UTRECHT - Met een lang paasweekeinde voor de deur wordt het donderdag al erg druk op de Nederlandse wegen.
bron: www.rtvutrecht.nl
Dodenherdenking: dit zijn de bijeenkomsten in jouw gemeente op 4 mei
   RTV Utrecht PROVINCIE UTRECHT - Nederland is op 4 mei twee minuten stil om de slachtoffers te herdenken van de Tweede Wereldoorlog en oorlogssituaties en ...
bron: www.rtvutrecht.nl
Regen, kou en wind voorspeld met Koningsdag
   RTV Utrecht PROVINCIE UTRECHT - Slecht nieuws voor alle Nederlanders die komende zaterdag Koningsdag willen vieren: het lijkt slecht weer te worden. Dat is met name ...
bron: www.rtvutrecht.nl
'Stationsgebied Utrecht een van grootste risicofocusgebieden provincie'
   NU.nl De kans dat een calamiteit in het Utrechtse stationsgebied ernstige gevolgen heeft is groter dan ieder ander gebied in de provincie, blijkt uit een analyse van ...
bron: www.nu.nl
Dit is er op Koningsdag bij jou in de buurt te doen
   RTV Utrecht PROVINCIE UTRECHT - De koning komt naar Amersfoort, maar ook in de rest van de provincie is vandaag op Koningsdag weer van alles te doen.
bron: www.rtvutrecht.nl
Vind wat er te doen is in uw provincie