Wat te doen in Utrecht

Wat te doen in Utrecht, juni 2020? Hier is een overzicht van suggesties om te doen in Utrecht. Een handig overzicht met tips op cultureel en culinair gebied. See you in Utrecht!

Binnenkort in Utrecht

Recordstart verkoop seizoenskaarten FC Utrecht
   RTV Utrecht
bron: www.rtvutrecht.nl
Extra steun voor Utrechtse cultuurinstellingen
   RTV Utrecht
bron: www.rtvutrecht.nl
Straatnieuws in Utrecht stopt na 25 jaar met papieren krant
   De Utrechtse Internet Courant
bron: www.duic.nl

Winkelen in Utrecht

Utrecht kent een groot aantal diverse winkels. Neem een dagje vrij of ga in het weekend lekker shoppen in Utrecht. Uit de wijde omgeving komen mensen naar Utrecht om hier gezamelijk of individueel te winkelen.

Eten in Utrecht

Heerlijk uit eten in Utrecht. In Utrecht zijn diverse zeer goede restaurants en bistros te vinden, waar u smakelijk kunt lunchen en dineren.

Museum in Utrecht

Altijd wat te doen in Utrecht: bezoek de mooie musea. Utrecht heeft een aantal mooie musea om te bezoeken. Zoals bijvoorbeeld het Nederlands Spoorwegmuseum, dick bruna huis, Museum Catharijneconvent, het Volksbuurtmuseum Wijk C, Museum van het Kruideniersbedrijf Betje Boerhave, Rietveld Schröderhuis, het Aboriginal Art Museum en Museum Speelklok.

Musea die ook bezoek waard zijn in Utrecht: het Centraal Museum, het Utrechts Universiteitsmuseum, het Geldmuseum, Sonnenborgh, Museum Café Lombok en het Moluks Historisch Museum.

Wat te doen vandaag?

Ga een avondje naar de bioscoop in Utrecht of omgeving. Geniet samen met een vriend of vriendin van de film.


Plattegrond Utrecht


Grotere kaart weergeven

Utrecht - wat is er te doen?

Tijdens dit surfevent showen 'big wave' surfers hun skills
   AD.nl Red Bull Cape Fear is een spectaculair big wave surf evenement die afgelopen maandag voor het eerst sinds 3 jaar georganiseerd werd.
bron: www.ad.nl
Utrechtsch Studenten Concert grijpt naast 'opera-Oscar'
   RTV Utrecht UTRECHT/SOESTERBERG - Het Utrechtsch Studenten Concert is niet in de prijzen gevallen bij de International Opera Awards.
bron: www.rtvutrecht.nl
1800 lopers Utrecht Marathon verkeerde kant op: '4 kilometer gewandeld, mijn tank was leeg'
   AD.nl Zo'n 1800 deelnemers van de kwart marathon, onderdeel van Utrecht Marathon, zijn tijdens hun race de verkeerde kant op gestuurd. De lopers marathon ...
bron: www.ad.nl
Dit is er te doen op Bevrijdingsdag in Utrecht
   De Utrechtse Internet Courant Ook in Utrecht wordt aanstaande zondag Bevrijdingsdag gevierd. Naast het grote bevrijdingsfestival in Park Transwijk zijn er nog genoeg andere feesten. Dit is ...
bron: www.duic.nl
Luuk en Iris uit Utrecht vieren debuutalbum met concert in de Vrije School
   Stadsblad Utrecht Iris Schram en Luuk Lenders, twee muzikanten uit Utrecht, brengen op zaterdagavond 18 mei het debuutalbum Inktvisdans uit met een concert en ...
bron: www.stadsbladutrecht.nl
Vind wat er te doen is in uw regio

Utrecht
Utrecht - wat is er te doen?
afbeelding: Wikimedia