Wat te doen in Tilburg

Wat te doen in Tilburg, augustus 2019? Hier vindt u een lijst van ideeen om uit te voeren in Tilburg. Geniet van Tilburg!

Blik vooruit september 2019 in Tilburg

7000 meter aan nieuwe leidingen in de Binnenstad - Tilburgers.nl
   Tilburgers.nl - Nieuws uit Tilburg Vanaf september 2019 worden alle water- en gasleidingen in de Binnenstad vervangen. Enexis Netbeheer en Brabant Water laten dit in een gezamenlijke brief.
bron: www.tilburgers.nl
Personeel dierenspeciaalzaak
   indebuurt Discus Animo Tilburg zoekt per 1 september 2019 nieuw personeel voor in de dierenspeciaalzaak. Meld je zo snel mogelijk aan.
bron: indebuurt.nl
Inschrijving voor Modelspoor Tilburg 2019 nog mogelijk - Tilburgers.nl
   Tilburgers.nl - Nieuws uit Tilburg Op 21 september 2019 wordt in de Wagenmakerij in de Tilburgse Spoorzone de tweede editie van Modelspoor Tilburg gehouden. Deelnemers kunnen zich ...
bron: www.tilburgers.nl
Gemeente Tilburg zoekt een portefeuillemanager voor Het Vastgoedbedrijf
   Tilburg.com Het Vastgoedbedrijf is op zoek naar een nieuwe portefeuillemanager. Benieuwd waar de gemeente naar op zoek is? Bekijk hier de complete vacature!
bron: tilburg.com
Check hier het programma van Willem II voor het seizoen 2019/2020
   indebuurt De balt rolt weer (bijna) in Tilburg! Willem II trapt het nieuwe eredivisieseizoen vrijdag 2 augustus af met een uitwedstrijd tegen PEC Zwolle. De ploeg van trainer ...
bron: indebuurt.nl

Winkelen in Tilburg

Tilburg kent een groot aantal diverse winkels. Neem een dagje vrij of ga in het weekend lekker op stap in Tilburg.

Tilburg museum

Altijd wat te doen in Tilburg: mooie musea. Tilburg heeft diverse interessante musea om een bezoek te brengen. Een leuk idee voor het hele gezin. Zoals bijvoorbeeld Museum Scryption, het Natuurmuseum Brabant, De Pont en het Textielmuseum.

Eten in Tilburg

Heerlijk uit eten in Tilburg. In Tilburg zijn diverse zeer goede eetgelegenheden en bistros te vinden, waar u culinair kunt lunchen en dineren.

Stadswandeling Tilburg

Leuk om te doen: maak een mooie stadswandeling door Tilburg. Verken de historische straatjes en gebouwen, de unieke winkeltjes en probeer de lekkere eetgelegenheden. Berkel-Enschot en Udenhout zijn de moeite waard om te voet te verkennen.


Plattegrond Tilburg


Grotere kaart weergeven

Wat te doen in Tilburg vandaag

Sheryl Crow bewijst met intiem concert toch klasse in 013 -
   Maxazine Wat is er toch met Sheryl Crow aan de hand? Of beter gezegd, met het publiek van de Amerikaanse. Al meerdere keren trad ze op in Tilburg, zelfs al ooit in het ...
bron: www.maxazine.nl
The Neighbourhood in 2020 naar 013 Tilburg voor exclusieve show
   Artiesten Nieuws In 2020 geeft The Neighbourhood een exclusief concert in Tilburg! De Amerikaanse rockband betreedt in maart de b├╝hne van het Tilburgse poppodium 013.
bron: www.artiestennieuws.nl
Wat gaat het spoor merken van de Mobiliteitsalliantie?
   SpoorPro.nl Jeroen Fukken is naast directeur strategie en innovatie bij NS ook programmadirecteur bij de Mobiliteitsalliantie. De vervoerder heeft daarmee volgens Fukken ...
bron: www.spoorpro.nl
DragonForce in februari 2020 voor exclusief concert naar 013
   Artiesten Nieuws DragonForce geeft in 2020 een show in Tilburg! In februari staat de speedmetalband op het podium van poppodium 013 voor een exclusief Nederlands ...
bron: www.artiestennieuws.nl
Processierups knuffelen afgeblazen op last van gemeente: 'Het liep uit de hand'
   AD.nl Wie dacht een lang weekend processierupsen te kunnen knuffelen in het weekend van 19 juli bij De Vijf Eiken in Rijen moet nog een jaar wachten.
bron: www.ad.nl
Vind wat er te doen is in uw regio

Tilburg
Tilburg - wat is er te doen?
afbeelding: Wikimedia