Wat te doen in Tilburg

Wat te doen in Tilburg, februari 2019? Hier vindt u een lijst van ideeen om uit te voeren in Tilburg. Geniet van Tilburg!

Blik vooruit maart 2019 in Tilburg

Hou er alvast rekening mee: het onderwijs gaat weer staken - indebuurt Tilburg
   indebuurt Er komt een grote onderwijsstaking aan, meldt de grootste vakbond AOb. Het hele onderwijs gaat staken op 15 maart 2019. Van de basisschool tot universiteit.
bron: indebuurt.nl
Devin Townsend in november 2019 naar 013 Tilburg
   Artiesten Nieuws Devin Townsend komt naar Nederland! De Canadese muzikant staat in het najaar van 2019 op de planken van poppodium 013 te Tilburg.
bron: www.artiestennieuws.nl
Milieucafé over waterschappen, waterstof en houtkachels - Tilburgers.nl
   Tilburgers.nl - Nieuws uit Tilburg Het eerste Milieucafé van 2019 gaat op donderdag 31 januari van start in Paradox aan de Willem II straat. In het Milieucafé is er aandacht voor aan de.
bron: www.tilburgers.nl
Coolblue Tilburg zoekt een fulltime servicemedewerker
   Tilburg.com Coolblue Tilburg zoekt een fulltime servicemedewerker. Jij maakt het verschil voor klanten die tegen problemen aanlopen. Lees hier de vacature en reageer.
bron: tilburg.com
Three Days Grace in juni 2019 naar 013 Tilburg
   Artiesten Nieuws Three Days Grace keert terug naar Tilburg! In de zomer van 2019 staat de Canadese Rockband opnieuw in het Tilburgse poppodium 013.
bron: www.artiestennieuws.nl

Winkelen in Tilburg

Tilburg kent een groot aantal diverse winkels. Neem een dagje vrij of ga in het weekend lekker op stap in Tilburg.

Tilburg museum

Altijd wat te doen in Tilburg: mooie musea. Tilburg heeft diverse interessante musea om een bezoek te brengen. Een leuk idee voor het hele gezin. Zoals bijvoorbeeld Museum Scryption, het Natuurmuseum Brabant, De Pont en het Textielmuseum.

Eten in Tilburg

Heerlijk uit eten in Tilburg. In Tilburg zijn diverse zeer goede eetgelegenheden en bistros te vinden, waar u culinair kunt lunchen en dineren.

Stadswandeling Tilburg

Leuk om te doen: maak een mooie stadswandeling door Tilburg. Verken de historische straatjes en gebouwen, de unieke winkeltjes en probeer de lekkere eetgelegenheden. Berkel-Enschot en Udenhout zijn de moeite waard om te voet te verkennen.


Plattegrond Tilburg


Grotere kaart weergeven

Wat te doen in Tilburg vandaag

Rocksensatie Tokio Hotel ontwaakt uit jarenlange slaap en geeft exclusieve ...
TILBURG - De Duitse elektropoprockband Tokio Hotel komt dinsdag 7 november voor een optreden naar Poppodium 013 in Tilburg . de redactie ...
bron: www.bd.nl
Concert rapper Boef na half uur stopgezet; bezoekers vielen flauw door drukte
In een overvolle festivaltent kwam de rapper uit Tilburg twintig minuten later dan gepland aan. Bezoekers klommen, volgens het Belgische Nieuwsblad.be, zelfs tegen de zijlpalen van de concerttent op, terwijl mensen tegen de dranghekken bij het podium ...
bron: www.bd.nl
Topbezetting bij Tilburg Ten Miles Ladies Run
TILBURG - De organisatie van de Rabobank Tilburg Ladies Run, onderdeel van de CZ Tilburg Ten Miles heeft voor de editie van dit jaar twee Keniaanse topatletes weten te strikken. Alice Aprot en Irene Cheptai zijn de belangrijkste gegadigden voor de zege  ...
bron: www.bd.nl
Miss Montreal geeft concert in de lucht op Tilburgse kermis: 'Ik wil dit ieder ...
TILBURG - Miss Montreal moest zondag wel heel hoog zingen. Sanne Hans en haar band werden op de Tilburgse kermis vijftig meter de lucht in gehesen op een speciaal platform. “Was te gek”, liet ze na afloop via Twitter weten. Miss Montreal vond het  ...
bron: www.omroepbrabant.nl
Lopers De Rooi Pannen Spoorzone Run rennen door spraakmakende locaties
Dit jaar viert de CZ Tilburg Ten Miles een jubileum: het evenement wordt namelijk voor de dertigste keer georganiseerd. Op vrijdag 1 september trappen ze daarom af met De Rooi Pannen Spoorzone Run: een loop waar beleving centraal staat.
bron: tilburg.com
Vind wat er te doen is in uw regio

Tilburg
Tilburg - wat is er te doen?
afbeelding: Wikimedia