Wat te doen in Sittard-Geleen

Wat te doen in Sittard-Geleen, mei 2019? Op Te Doen In staat een overzicht van ideeen om uit te voeren in Sittard-Geleen. Een handig overzicht met tips op cultureel en culinair gebied. Veel plezier in Sittard-Geleen!

Binnenkort te doen in Sittard-Geleen

Interlimburgse Kunstfietsdagen in het Pinksterweekend
   Sittard-Geleen.nieuws.nl In het Pinksterweekend van 9 en 10 juni 2019 vinden in 7 Maasdorpen in Nederland en België weer de jaarlijkse Interlimburgse Kunstfietsdagen plaats.
bron: sittard-geleen.nieuws.nl
Expositie Manufacta III Ceramica bij Erfgoedcentrum De Domijnen
   Sittard-Geleen.nieuws.nl Manufacta III Ceramica is een tentoonstelling over ambacht en feest, inclusief rijkelijk programma op zon- en feestdagen. De expositie loopt tot en met 30 juni en ...
bron: sittard-geleen.nieuws.nl
Bijzondere mensen aandragen voor een lintje in Sittard-Geleen
   De Limburger Gemeente Sittard-Geleen is op zoek naar bijzondere inwoners voor de lintjesregen 2020. Inwoners kunnen mensen vóór 15 juni 2019 voordragen bij ...
bron: www.limburger.nl
Glanamundo Wereldfestival 2019
   Sittard-Geleen.nieuws.nl Op zondagmiddag 2 juni vindt in het centrum van Geleen de derde editie plaats van het Glanamundo Wereldfestival.
bron: sittard-geleen.nieuws.nl
Presenteren voor en door jong en oud
   Sittard-Geleen.nieuws.nl Van zaterdag 25 mei tot en met zondag 2 juni 2019 kunnen bezoekers in het Pitboel Theater kennismaken met het aanbod van de theaterschool.
bron: sittard-geleen.nieuws.nl

Dagje uit Sittard-Geleen

Wat is er te doen in Sittard-Geleen?

Eten in Sittard-Geleen

Altijd gezellig: lekker uit eten in Sittard-Geleen. In Sittard-Geleen zijn diverse goede eetgelegenheden en eetcafes te vinden, waar u heerlijk kunt lunchen en dineren.

Sporten Sittard-Geleen

Sporten is niet alleen gezond, maar geeft ontspanning. In Sittard-Geleen zijn diverse sportfaciliteiten. Doe sportief en sport u fit met fitness, tennis of tennis. Meer op zoek naar ontspannen? Bezoek dan de sauna. Doe een workshop yoga!

Stadswandeling Sittard-Geleen

Verken Sittard-Geleen al wandelend. Bekijk de historische straatjes en gebouwen, de mooie winkeltjes, de diverse bezienswaardigheden en proef de lokale specialiteiten. Born, Geleen, Guttecoven, Munstergeleen en Sittard zijn de moeite waard om te voet te ervaren.


Plattegrond Sittard-Geleen


Grotere kaart weergeven

Wat te doen in Sittard-Geleen vandaag

Sittard-Geleen levert half miljoen euro in op parkeren - 1Limburg
   1Limburg - Nieuws en Sport uit Limburg De parkeerinkomsten van Sittard-Geleen vallen dit jaar naar verwachting een half miljoen euro lager uit dan in 2018. De parkeertarieven zijn begin dit jaar fors ...
bron: www.1limburg.nl
Gemeenteraad neemt motie verduurzaming evenementen aan
   Sittard-Geleen.nieuws.nl Op donderdag 9 mei heeft de gemeenteraad van Sittard-Geleen ingestemd met een motie van de PvdA. Een motie over de verduurzaming van evenementen, ...
bron: sittard-geleen.nieuws.nl
Afscheidsconcert Kamerkoor Tourdion Venlo met Zephyrustrio
   Sittard-Geleen.nieuws.nl Op zondag 26 mei om 15:00 uur treedt Kamerkoor Tourdion Venlo onder leiding van Jan Egberink op in het oude Salviuskerkje in Limbricht.
bron: sittard-geleen.nieuws.nl
Douze Points – Twelve Points: Songfestival in Sittard-Geleen!
   Sittard-Geleen.nieuws.nl Terwijl zowat elke grote stad in Nederland om het hardste roept 'MIJN!' gaat Sittard-Geleen honderd procent zeker aan de haal met het Songfestival!
bron: sittard-geleen.nieuws.nl
Baltus & co en Déjà in concert
   Sittard-Geleen.nieuws.nl Begin 2018 wonnen de dames van Déjà de eerste prijs tijdens het straatmuzikantenfestival in Heerlen.
bron: sittard-geleen.nieuws.nl
Vind wat er te doen is in uw regio

Sittard-Geleen
Sittard-Geleen - wat is er te doen?
afbeelding: Wikimedia