Wat te doen in Rotterdam

Rotterdam, maart 2020 - wat is er te doen? Hieronder vindt u een overzicht van suggesties om te ondernemen in Rotterdam. See you in Rotterdam!

Binnenkort te doen in Rotterdam

Rotterdam museum

Wat is er te doen in Rotterdam op cultureel gebied? Rotterdam heeft diverse interessante musea om een bezoek te brengen. Een leuk idee voor het hele gezin. Zoals bijvoorbeeld het Natuurhistorisch Museum Rotterdam, Nederlands Architectuurinstituut, Museum De Dubbelde Palmboom, het Wereldmuseum Rotterdam, Kunsthal, het Kralingsmuseum in Kralingen, het Nederlands Fotomuseum, Atlas Van Stolk, het Havenmuseum in de Leuvehaven bij het Verolmepaviljoen en Museum Boijmans Van Beuningen.

Ook interessant voor een bezoek in Rotterdam: het Nationaal Onderwijsmuseum, het Belasting & Douane Museum, het Chabot Museum, Museum Rotterdam, waarin opgenomen: Museum Het Schielandshuis, met wisselende tentoonstellingen over de stad, het Maritiem Museum Rotterdam bij en in de Leuvehaven, Scheepswerf De Delft in Delfshaven, het Rotterdamse Museumtrams (RoMeO) en het Houweling Telecom Museum.

Mooie stadswandeling Rotterdam

Verken Rotterdam te voet. Verken de unieke gebouwen, de diverse bezienswaardigheden en proef de lokale specialiteiten.

Uitgaan in Rotterdam

Er is altijd wat te doen in Rotterdam. Denk aan: in Rotterdam naar het theater, de bioscoop, een voorstelling, een optreden gaan of stappen in Rotterdam.

Activiteiten in Rotterdam

In Rotterdam zijn diverse sportfaciliteiten. Doe sportief en sport gezond met fitness, squash, tennis, wandklimmen of tennis. Bent u meer toe aan echt relaxen? Bezoek dan de sauna. Doe een dagje yoga!


Plattegrond Rotterdam


Grotere kaart weergeven

Rotterdam - wat is er te doen?

OPEN Vlogger Rosanne ontmoet kunstliefhebbers in het Kunstcafé
   OPEN Rotterdam OPEN Vlogger Rosanne neemt jullie mee naar het Kunstcafé, waar dit keer schrijver en schilder Jan Wagner wat kwam vertellen over zijn kunstwerken en ...
bron: www.openrotterdam.nl
Eén-op-één-concerten voor bewoners verzorgingshuis Dordrecht
   RTV Rijnmond Het Parkhuis in Dordrecht heeft een uniek project ontwikkeld voor mensen met dementie, die bedlegerig zijn of zich niet prettig voelen tussen veel andere ...
bron: www.rijnmond.nl
Jetro Willems krijgt eigen straatvoetbaltoernooi in Rotterdam
   RTV Rijnmond Rotterdammer en oud-Spartaan Jetro Willems gaat zich via een eigen straatvoetbaltoernooi inzetten voor de buurt waarin hij is opgegroeid. De 22-voudig ...
bron: www.rijnmond.nl
5 x dit kun je doen in Rotterdam met Pasen 2019 - indebuurt Rotterdam
   indebuurt Het is Pasen! In een stad als Rotterdam is er altijd wel iets te doen. Heb je geen idee wat? Dan hebben wij nog wel een paar tips voor je. < < < Pagina 1 / 6 >.
bron: indebuurt.nl
Concert at Nieuwe Waterweg
   https://schiedam24.nl/ SCHIEDAM - Voor wie vanochtend vroeg - lichtelijk gefrustreerd in de uitslaapstand maar wakker geschoten - dacht: waarom ben ik klaarwakker? Het waren de ...
bron: schiedam24.nl
Vind wat er te doen is in uw regio

Rotterdam
Rotterdam - wat is er te doen?
afbeelding: Wikimedia