Wat is er te doen in provincie Noord-Holland

Noord-Holland, maart 2020 - wat is er te doen? Op Te Doen In vindt u een lijst van ideeen om te ondernemen in Noord-Holland. Veel plezier in provincie Noord-Holland!

Binnenkort in Noord-Holland

Winkelen in Noord-Holland

Noord-Holland kent een groot aantal diverse winkels. Neem een dagje vrij of ga in het weekend lekker op stap in Noord-Holland. Leuke plaatsen om te winkelen zijn o.a. Haarlemmermeer, Zaanstad, Haarlem, Alkmaar en Amsterdam.

Eten in Noord-Holland

Altijd gezellig: lekker uit eten in Noord-Holland. In Noord-Holland zijn diverse goede eetgelegenheden en bistros te vinden, waar u culinair kunt dineren.

Stappen in Noord-Holland

Er is altijd wat te doen in Noord-Holland. Denk aan: in Noord-Holland naar het theater, een concert gaan of stappen in Noord-Holland. In Amsterdam, Haarlem en Zaanstad is het meest te beleven..

Mooie stadswandeling Noord-Holland

Verken Noord-Holland te voet. Ontdek de historische straatjes, de diverse bezienswaardigheden en probeer de heerlijke eetgelegenheden.


Plattegrond Noord-Holland

Noord-Holland

Wat te doen in Noord-Holland vandaag

Alcoholgebruik als klein bier: relatief weinig overmatige drinkers Schagen
   Schager Weekblad Door Hans Duin [SCHAGEN] Paasvee, de kermissen. Je zou daardoor de indruk krijgen dat de gemeente Schagen voorop loopt bij het overmatig ...
bron: schagerweekblad.nl
Stikstofuitspraak blokt bouw duizenden woningen in Noord-Holland
   Parool.nl De bouw van zo'n tienduizend woningen in Noord-Holland staat op de tocht nu de Raad van State de Nederlandse stikstofaanpak heeft afgekeurd. In tot ...
bron: www.parool.nl
Hoorn trekt relatief veel bezoekers uit eigen provincie Noord-Holland
   Noordhollands Dagblad Meer dan twee derde van de 674.000 bezoekers die Hoorn vorig jaar trok, is afkomstig uit de eigen provincie Noord-Holland. Dat blijkt uit het onderzoek ...
bron: www.noordhollandsdagblad.nl
Zonder vertraging naar je zomerbestemming
   Rijkswaterstaat Zomer is een tijd van uitstapjes, maar ook werkzaamheden. In deze #Hoedan?! zie je wat wij er aan doen zodat je vlot op je bestemming kunt komen.
bron: www.rijkswaterstaat.nl
Dancefestival eilân op Terschelling afgelast vanwege uitspraak rechter
   Festivalinfo Het dancefestival Eilân dat van 12 t/m 15 september op Terschelling had moeten plaatsvinden, mag van de rechter niet doorgaan. Er was een zaak aanges ...
bron: www.festivalinfo.nl
Vind wat er te doen is in uw provincie