Wat te doen in provincie Noord-Brabant

Wat te doen in Noord-Brabant, augustus 2019? Hieronder staat een lijst van suggesties om te doen in Noord-Brabant. See you in provincie Noord-Brabant!

Binnenkort te doen in Noord-Brabant

Alles over de verkiezingen + doe hier de Kieswijzer - indebuurt Gouda
   indebuurt Last minute stemadvies! Hier vind je alles wat je moet weten over de aankomende verkiezingen voor de Provinciale Staten + doe hier de Kieswijzer.
bron: indebuurt.nl
Stemmen voor de Provinciale Statenverkiezingen? Doe hier de Kieswijzer
   indebuurt De verkiezingen voor de Provinciale Staten komen eraan. Weet jij nog niet wat je moet stemmen? Deze Kieswijzer helpt. De verkiezingen 2019 zijn op 20 maart.
bron: indebuurt.nl
Tom Schulpen nieuwe directeur bedrijfsvoering Provincie Limburg
   Omroep Venray De heer Tom Schulpen wordt per 16 september 2019 de nieuwe directeur bedrijfsvoering van de Provincie Limburg. Schulpen is de opvolger van mevrouw ...
bron: www.omroepvenray.nl
FvD wil omstreden Brabants emissiebesluit herroepen
   Pluimveeweb De Brabantse fractie van Forum voor Democratie (FvD) wil het omstreden Brabantse emissiebesluit 'Versnelling Transitie Veehouderij' met bijbehorende ...
bron: www.pluimveeweb.nl
KLM Open vanaf 2020 voor drie jaar naar Noord-Brabant
   NRC Het KLM Open zal van 2020 tot en met 2022 worden gespeeld op golfbaan Bernardus in Cromvoirt. De baan is deze maand officieel geopend. Het is voor het ...
bron: www.nrc.nl

Winkelen in Noord-Brabant

Noord-Brabant kent een groot aantal diverse winkels. Neem een dagje vrij of ga in het weekend op stap in Noord-Brabant.

Eten in Noord-Brabant

Heerlijk uit eten in Noord-Brabant. In Noord-Brabant zijn diverse voortreffelijke restaurants en bistros te vinden, waar u heerlijk kunt eten.

Stadswandeling Noord-Brabant

Verken Noord-Brabant al wandelend. Ontdek de historische straatjes en gebouwen, de unieke winkeltjes, de diverse bezienswaardigheden en probeer de heerlijke eetgelegenheden.

Stappen in Noord-Brabant

Er is altijd wat te doen in Noord-Brabant. Denk aan: in Noord-Brabant naar het theater, een concert gaan of wat drinken in Noord-Brabant. In Eindhoven, Tilburg en Breda is het meest te beleven..


Plattegrond Noord-Brabant

Noord-Brabant

Wat te doen in Noord-Brabant vandaag

De pracht van Tilburg: 6x mooie plekken in de stad
   Tilburg.com Tilburg heeft heel veel mooie plekken in de stad: van de Piushaven tot de Heuvelsekerk en van Poppodium 013 tot de BeKa schoorsteen.
bron: tilburg.com
Regio Orkest West-Brabant geeft nieuwjaarsconcert
   Ons West Brabant Het Regio Orkest West-Brabant geeft zondagmiddag 6 januari�zijn nieuwjaarsconcert. Het orkest, dat in 1996�in Fijnaart werd opgericht, geeft dit concert in ...
bron: www.onswestbrabant.nl
De pracht van Tilburg: 6x mooie plekken in de stad
   Tilburg.com Tilburg heeft heel veel mooie plekken in de stad: van de Piushaven tot de Heuvelsekerk en van Poppodium 013 tot de BeKa schoorsteen.
bron: tilburg.com
Zomeravondrondleidingen Kasteel Asten
   Weekblad voor Deurne HEUSDEN – Stichting Behoud Kasteelerfgoed Asten (SBKA) organiseert ook dit jaar een reeks zomeravondrondleidingen bij de kasteelruïne in Heusden.
bron: www.weekbladvoordeurne.nl
Escort bijt stuk oor van man af na ruzie
   Metronieuws.nl Bij een Belgische man is een stuk oor afgebeten tijdens een ruzie met een Nederlandse prostituee en haar vriend. De man uit de kustplaats De Haan had ...
bron: www.metronieuws.nl
Vind wat er te doen is in uw provincie