Wat is er te doen in Nieuwegein

Nieuwegein, mei 2019 - wat is er te doen? Hieronder is een lijst van dingen om te doen in Nieuwegein. Veel plezier in Nieuwegein!

Binnenkort te doen in Nieuwegein

Nieuwe verkeerssituatie rond Prinses Beatrixsluis
   Rijkswaterstaat Vanaf 23 april 2019 zijn de nieuwe wegen en fietspaden rondom de 3e kolk van de Prinses Beatrixsluis klaar en heft Rijkswaterstaat de tijdelijke routes op.
bron: www.rijkswaterstaat.nl
Challenge Toertocht
   Houtens Nieuws 6 juni 2019, AlpeDuZes 2019, dat is de dag waarop door twee Houtense vrienden het moet gebeuren. Waarom vraagt menigeen zich af: omdat de zus van een ...
bron: houtensnieuws.nl
Meld je aan en doe mee met 'SamenLoop voor Hoop' in Nieuwegein
   De Digitale Stad Nieuwegein Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Click here to visit our frequently asked questions about HTML5 video.
bron: www.pen.nl
Kinderaudities voor musical Kinky Boots
   Musicalsites.nl De Graaf & Cornelissen Entertainment zoekt voor de nieuwe musical Kinky Boots diverse jonge acteurs voor de rollen van de Jonge Charlie en de Jonge Simon ...
bron: musicalsites.nl
Werkzaamheden Stedin Verlengde Hoogravenseweg
   Stadsblad Utrecht UTRECHT - Netbeheerder Stedin verlegt op verzoek van Rijkswaterstaat kabels en leidingen langs de snelweg A12 bij Utrecht als voorbereiding op de ...
bron: www.stadsbladutrecht.nl

Dagje uit Nieuwegein

Altijd wat te doen in Nieuwegein: interessante musea. Nieuwegein heeft diverse interessante musea. Een leuk idee voor het gezin. Zoals bijvoorbeeld het Historisch Museum Warsenhoek.

Stadswandeling Nieuwegein

Leuk om te doen: maak een mooie stadswandeling door Nieuwegein. Ontdek de historische straatjes, de mooie winkeltjes, de diverse bezienswaardigheden en bezoek de lekkere eetgelegenheden.

Winkelen in Nieuwegein

Nieuwegein kent een groot aantal diverse winkels. Neem een dagje vrij of ga in het weekend op stap in Nieuwegein.

Wat te doen vandaag?

Ga naar de bioscoop in Nieuwegein of omgeving.


Plattegrond Nieuwegein


Grotere kaart weergeven

Wat te doen in Nieuwegein vandaag

Bezigheidspakketten voor ouderen in Nieuwegein
   De Digitale Stad Nieuwegein Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Click here to visit our frequently asked questions about HTML5 video.
bron: www.pen.nl
Zanger Buzzcocks overleden 7 dagen voor concert in Luxor Live
   Podiuminfo.nl Een week voor hij zou optreden in het Arnhemse poppodium Luxor Live is Pete Shelley, frontman van de punkband Buzzcocks overleden aan de gevolgen van .
bron: www.podiuminfo.nl
Bergsportdag 2019 in Nieuwegein
   De Digitale Stad Nieuwegein Op 20 januari 2019 organiseert de Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging de Bergsportdag in het Nieuwegeins Business Center (NBC) in Nieuwegein.
bron: www.pen.nl
Portret van de week: 'Wie is daar nu nog uitbater in De Lantaern?'
   De Digitale Stad Nieuwegein Op De Digitale Stad Nieuwegein hebben we wekelijks een portret van een opmerkelijk persoon. Met de camera in de aanslag lopen we door Nieuwegein.
bron: www.pen.nl
Normaal op Hemelvaartsdag terug op de planken voor 'Olderwets Høken'
   Podiuminfo.nl De Achterhoekse rockband Normaal keert in 2019 op Hemelvaartsdag weer terug op de bühne voor een exclusief optreden getiteld 'Olderwets Høken'. ...
bron: www.podiuminfo.nl
Vind wat er te doen is in uw regio

Nieuwegein
Nieuwegein - wat is er te doen?
afbeelding: Wikimedia