Wat is er te doen in Nieuwegein

Nieuwegein, januari 2019 - wat is er te doen? Hieronder is een lijst van dingen om te doen in Nieuwegein. Veel plezier in Nieuwegein!

Binnenkort te doen in Nieuwegein

Drie kolken Prinses Beatrixsluis: de laatste stappen
   Houtens Nieuws [NIEUWEGEIN] De aanleg van de 3e kolk Beatrixsluis is ver gevorderd. Maar voordat begin 2019 de eerste schepen kunnen passeren en voordat er in de ...
bron: houtensnieuws.nl
Prinses Beatrix opent 3e kolk Prinses Beatrixsluis op 6 februari 2019
   Rijkswaterstaat Prinses Beatrix der Nederlanden opent woensdagmiddag 6 februari 2019 de 3e kolk van de Prinses Beatrixsluis in Nieuwegein. Lees hier meer over de ...
bron: www.rijkswaterstaat.nl
Aanmelden voor 'Gluren bij de Buren' kan nog tot 30 november aanstaande
   De Digitale Stad Nieuwegein Op zondag 10 februari 2019 vindt 'Gluren bij de Buren' weer plaats in Nieuwegein. Alle wijken van Nieuwegein worden die dag weer in vervoering gebracht met ...
bron: www.pen.nl
Mercedes-Benz verhuist hoofdkantoor naar Nieuwegein
   Vastgoedmarkt Mercedes-Benz verlaat zijn hoofdkantoor op Papendorp in Utrecht. De autogigant vertrekt februari 2019 naar Nieuwegein, meldt De Telegraaf.
bron: www.vastgoedmarkt.nl
Inkomensverklaring Ondernemer verplicht voor NHG-hypotheek
   Assurantie Magazine Ondernemers die langer dan een jaar actief zijn een hypotheek willen sluiten met Nationale Hypotheek Garantie moeten vanaf 1 januari 2019 hun inkomen vast ...
bron: www.amweb.nl

Dagje uit Nieuwegein

Altijd wat te doen in Nieuwegein: interessante musea. Nieuwegein heeft diverse interessante musea. Een leuk idee voor het gezin. Zoals bijvoorbeeld het Historisch Museum Warsenhoek.

Stadswandeling Nieuwegein

Leuk om te doen: maak een mooie stadswandeling door Nieuwegein. Ontdek de historische straatjes, de mooie winkeltjes, de diverse bezienswaardigheden en bezoek de lekkere eetgelegenheden.

Winkelen in Nieuwegein

Nieuwegein kent een groot aantal diverse winkels. Neem een dagje vrij of ga in het weekend op stap in Nieuwegein.

Wat te doen vandaag?

Ga naar de bioscoop in Nieuwegein of omgeving.


Plattegrond Nieuwegein


Grotere kaart weergeven

Wat te doen in Nieuwegein vandaag

Bezigheidspakketten voor ouderen in Nieuwegein
   De Digitale Stad Nieuwegein Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Click here to visit our frequently asked questions about HTML5 video.
bron: www.pen.nl
Zanger Buzzcocks overleden 7 dagen voor concert in Luxor Live
   Podiuminfo.nl Een week voor hij zou optreden in het Arnhemse poppodium Luxor Live is Pete Shelley, frontman van de punkband Buzzcocks overleden aan de gevolgen van .
bron: www.podiuminfo.nl
Bergsportdag 2019 in Nieuwegein
   De Digitale Stad Nieuwegein Op 20 januari 2019 organiseert de Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging de Bergsportdag in het Nieuwegeins Business Center (NBC) in Nieuwegein.
bron: www.pen.nl
Portret van de week: 'Wie is daar nu nog uitbater in De Lantaern?'
   De Digitale Stad Nieuwegein Op De Digitale Stad Nieuwegein hebben we wekelijks een portret van een opmerkelijk persoon. Met de camera in de aanslag lopen we door Nieuwegein.
bron: www.pen.nl
Normaal op Hemelvaartsdag terug op de planken voor 'Olderwets Høken'
   Podiuminfo.nl De Achterhoekse rockband Normaal keert in 2019 op Hemelvaartsdag weer terug op de bühne voor een exclusief optreden getiteld 'Olderwets Høken'. ...
bron: www.podiuminfo.nl
Vind wat er te doen is in uw regio

Nieuwegein
Nieuwegein - wat is er te doen?
afbeelding: Wikimedia