Wat is er te doen in Nieuwegein

Nieuwegein, maart 2019 - wat is er te doen? Hieronder is een lijst van dingen om te doen in Nieuwegein. Veel plezier in Nieuwegein!

Binnenkort te doen in Nieuwegein

Determineren van wilde planten voor beginners
   De Digitale Stad Nieuwegein Hoe heet die plant en waarom groeit die plant hier? Zijn dat vragen die u boeien? Schrijf u dan in voor deze cursus. Het is verrassend om van allerlei wilde ...
bron: www.pen.nl
Food Future Event 2019 stelt voedseltransitie centraal
   Bakkerswereld Voedseltransitie is staat aan het begin van een lange weg. Producenten, retailers en hun toeleveranciers worden door een groeiende maatschappelijke ...
bron: www.bakkerswereld.nl
Voorleeswedstrijd in De Binder | De Kaap-Stichtse Courant
   De Kaap Woensdag 2 februari organiseerde de Bibliotheek Z-O-U-T een regionale voorronde van de Nationale Voorleeswedstrijd in SCC de Binder in Leersum.
bron: nieuwsbladdekaap.nl
Merknaam Sphinx verdwijnt
   Installatie.nl De merknaam Sphinx wordt vanaf volgend jaar Geberit. Het Zwitserse moederbedrijf schrapt het Limburgse keramiekmerk om strategieredenen uit de ...
bron: www.installatie.nl
Maandenlange werkzaamheden bij rotonde Laagraven bij A12 Ring Utrecht
   NU.nl Netbeheerder Stedin is tot en met april 2019 aan het werk nabij rotonde Laagraven tussen Utrecht en Nieuwegein. Bij de werkzaamheden worden meerdere ...
bron: www.nu.nl

Dagje uit Nieuwegein

Altijd wat te doen in Nieuwegein: interessante musea. Nieuwegein heeft diverse interessante musea. Een leuk idee voor het gezin. Zoals bijvoorbeeld het Historisch Museum Warsenhoek.

Stadswandeling Nieuwegein

Leuk om te doen: maak een mooie stadswandeling door Nieuwegein. Ontdek de historische straatjes, de mooie winkeltjes, de diverse bezienswaardigheden en bezoek de lekkere eetgelegenheden.

Winkelen in Nieuwegein

Nieuwegein kent een groot aantal diverse winkels. Neem een dagje vrij of ga in het weekend op stap in Nieuwegein.

Wat te doen vandaag?

Ga naar de bioscoop in Nieuwegein of omgeving.


Plattegrond Nieuwegein


Grotere kaart weergeven

Wat te doen in Nieuwegein vandaag

Bezigheidspakketten voor ouderen in Nieuwegein
   De Digitale Stad Nieuwegein Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Click here to visit our frequently asked questions about HTML5 video.
bron: www.pen.nl
Zanger Buzzcocks overleden 7 dagen voor concert in Luxor Live
   Podiuminfo.nl Een week voor hij zou optreden in het Arnhemse poppodium Luxor Live is Pete Shelley, frontman van de punkband Buzzcocks overleden aan de gevolgen van .
bron: www.podiuminfo.nl
Bergsportdag 2019 in Nieuwegein
   De Digitale Stad Nieuwegein Op 20 januari 2019 organiseert de Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging de Bergsportdag in het Nieuwegeins Business Center (NBC) in Nieuwegein.
bron: www.pen.nl
Portret van de week: 'Wie is daar nu nog uitbater in De Lantaern?'
   De Digitale Stad Nieuwegein Op De Digitale Stad Nieuwegein hebben we wekelijks een portret van een opmerkelijk persoon. Met de camera in de aanslag lopen we door Nieuwegein.
bron: www.pen.nl
Normaal op Hemelvaartsdag terug op de planken voor 'Olderwets Høken'
   Podiuminfo.nl De Achterhoekse rockband Normaal keert in 2019 op Hemelvaartsdag weer terug op de bühne voor een exclusief optreden getiteld 'Olderwets Høken'. ...
bron: www.podiuminfo.nl
Vind wat er te doen is in uw regio

Nieuwegein
Nieuwegein - wat is er te doen?
afbeelding: Wikimedia