Wat is er te doen in Middelburg

Wat is er in april en mei te doen in Middelburg? Op Te Doen In staat een lijst van ideeen om te doen in Middelburg. Een handig overzicht met diverse tips. Enjoy Middelburg!

Blik vooruit mei 2019 in Middelburg

Bouw Zonnepark Koudekerke van start
   De Faam Met het onthullen van een bouwbord aan de Middelburgsestraat is de bouw van Zonnepark Koudekerke op de oude stortplaats aan de Braamweg officieel van ...
bron: www.de-faam.nl
Het Zon Effect on tour door Zeeland
   De Faam Met Het Zon Effect willen ZMf en Zeeuwind bereiken dat zoveel mogelijk mensen in Zeeland zelf hun eigen duurzame energie opwekken. Daarvoor maken zij ...
bron: www.de-faam.nl
Racoon in voorjaar 2019 naar Patronaat Haarlem
   Artiesten Nieuws In het voorjaar van 2019 geeft Racoon een concert in Haarlem! Het concert van de Nederlandse band is te zien in Patronaat.
bron: www.artiestennieuws.nl
Maak kennis met tennisvereniging LTC DOS
   De Faam De tennisvereniging LTC DOS heeft een mooi tennispark met zeven tennisbanen, direct achter de duinen in het Nollebos aan de Zwanenburgseweg in ...
bron: www.de-faam.nl
Historische loopbrug tijdelijk terug op TT Circuit Assen
   Racesport.nl De historische voetgangersbrug die in het verleden net voor de bekende Strubbenbocht stond is tijdelijk terug op het TT Circuit Assen.
bron: www.racesport.nl

Winkelen in Middelburg

Middelburg kent een groot aantal diverse winkels. Neem een dagje vrij of ga in het weekend lekker winkelen in Middelburg.

Dagje uit Middelburg

Wat is er te doen in Middelburg? Middelburg heeft een aantal mooie musea. Een goed idee voor een uitje voor de complete familie. Zoals bijvoorbeeld Voetbal Experience en het Zeeuws Museum.

Stadswandeling Middelburg

Leuk om te doen: maak een mooie stadswandeling door Middelburg. Verken de unieke straatjes, de mooie winkeltjes, de diverse bezienswaardigheden en bezoek de heerlijke restaurants. Maak dan de wandeling door Arnemuiden, Middelburg en Nieuw- en Sint Joosland en ontdek Middelburg en omgeving.

Eten in Middelburg

Een goed idee: lekker uit eten in Middelburg. In Middelburg zijn een aantal zeer goede eetgelegenheden en eetcafes te vinden, waar u smakelijk kunt dineren.


Plattegrond Middelburg


Grotere kaart weergeven

Wat te doen in Middelburg vandaag

This RSS feed URL is deprecated
This RSS feed URL is deprecated, please update. New URLs can be found in the footers at https://news.google.com/news
bron: news.google.com
This RSS feed URL is deprecated
This RSS feed URL is deprecated, please update. New URLs can be found in the footers at https://news.google.com/news
bron: news.google.com
Sompop: PEER en Orange Skyline
PEER is een indie rockband uit Middelburg . De band stond ... Verder stond de band al in Paradiso, op het International Pop Overthrow Festival in Liverpool, speelden ze twee keer op Concert at Sea en waren ze te gast bij De Wereld Draait Door. Overal ...
bron: www.texelsecourant.nl
Hoe de taartenwinkel Honeypie furore maakt in Zeeland
We hebben op verschillende evenementen gestaan, waaronder Concert at Sea. Op den duur moesten onze baksters zoveel bakken in het kleine Honeypie-keukentje, dat we een loods op het industrieterrein in Middelburg hebben omgebouwd tot bakkerij.
bron: www.deondernemer.nl
Muziektijd in Torentijd
MIDDELBURG - Het Nederlands Studenten Kamerorkest (NESKO) speelde vrijdag 20 april in de Penitentiaire Inrichting in Middelburg . Studenten uit ...
bron: www.de-faam.nl
Vind wat er te doen is in uw regio

Middelburg
Middelburg - wat is er te doen?
afbeelding: Wikimedia