Wat te doen in Maastricht

Wat is er in augustus te doen in Maastricht? Hieronder is een lijst van suggesties om uit te voeren in Maastricht. Een handig overzicht met diverse tips. Enjoy Maastricht!

Blik vooruit september 2019 in Maastricht

Tentoonstellingen over architectuur deze zomer Lees verder
   ArchitectuurNL Bijna vakantie en nog geen exacte plannen? Blijf lekker dicht bij huis en breng een bezoek aan een museum. Genoeg tentoonstellingen over architectuur en.
bron: www.architectuur.nl
Fotograaf Jan Stel exposeert foto's van verlaten industriële gebouwen
   de Architect Museum aan het Vrijthof in Maastricht presenteert tot en met 15 september 2019 een overzichtstentoonstelling van kunstfotograaf Jan Stel.
bron: www.dearchitect.nl
Dranken & Pakket Expo gaat niet door in september
   Slijtersvakblad HOUTEN – Het zong al even rond in de wandelgangen, maar het hoge woord is er bij de organisatie nu toch uit: de jaarlijkse Dranken & Pakket Expo gaat in ...
bron: www.slijtersvakblad.nl
Archiefinspecteur toezicht & advies - Regionaal Historisch Centrum Limburg (RHC Limburg) - Vacature
   Binnenlandsbestuur Vacature Archiefinspecteur Toezicht & Advies RHCL (2019/003) Het Regionaal Historisch Centrum Limburg (RHC Limburg) verwerft en beheert archieven van ...
bron: www.binnenlandsbestuur.nl
Tom Schulpen nieuwe directeur bedrijfsvoering Provincie Limburg
   Sittard-Geleen.nieuws.nl De heer Tom Schulpen wordt per 16 september 2019 de nieuwe directeur bedrijfsvoering van de Provincie Limburg.
bron: sittard-geleen.nieuws.nl

Stappen in Maastricht

Er is altijd wat te doen in Maastricht. Denk aan: in Maastricht naar het theater, een concert gaan of dineren in Maastricht.

Actief Maastricht

Sport is niet alleen gezond, maar geeft ontspanning. In Maastricht zijn een groot aantal sportfaciliteiten. Doe sportief en sport gezond met fitness, squash, tennis, wandklimmen of tennis.

Dagje Maastricht - wat te doen?

Een goed idee: lekker uit eten in Maastricht. In Maastricht zijn een aantal zeer goede eetgelegenheden en bistros te vinden, waar u heerlijk kunt lunchen en dineren.

Dagje uit Maastricht

Altijd wat te doen in Maastricht: mooie musea. Maastricht heeft een aantal mooie musea om te bezoeken. Zoals bijvoorbeeld het Natuurhistorisch Museum Maastricht, Centre Céramique, Stoombrouwerij De Keyzer, Museum De Historische Drukkerij, het Sint Pieters Museum en Schatkamer Sint-Servaasbasiliek.

Ook interessant voor een bezoek in Maastricht: NAi Maastricht/Bureau Europa, het Bonnefantenmuseum, Museum aan het Vrijthof, Schatkamer Onze-Lieve-Vrouwebasiliek en Museum Schuilen in Maastricht.


Plattegrond Maastricht


Grotere kaart weergeven

Maastricht - wat is er te doen?

Kerstconcert Rieu uitverkocht: nieuwe datum toegevoegd - 1Limburg
   1Limburg - Nieuws en Sport uit Limburg Het eerste kerstconcert van André Rieu op 21 december in Maastricht is uitverkocht. Vanwege de grote belangstelling heeft de vioolvirtuoos een tweede concert ...
bron: www.1limburg.nl
08:36 Nieuw record en award voor Maastricht concerten van André Rieu
   Entertainment Business    De Limburger    1Limburg - Nieuws en Sport uit Limburg    Gids.tv    RTL Nieuws
bron: www.entertainmentbusiness.nl
André Rieu begint nieuwe wintertraditie in Maastricht - 1Limburg
   1Limburg - Nieuws en Sport uit Limburg Violist en orkestleider André Rieu gaat rond de kerst een reeks concerten geven in het MECC in Maastricht. Daarmee wil hij een winterse tegenhanger ...
bron: www.1limburg.nl
Rotterdam en Maastricht strijden om Songfestival, andere steden vallen af
   AD.nl    Evenementenindustrie.nl    NU.nl    NOS    Entertainment Business
bron: www.ad.nl
Hotels verheugen zich nu al op songfestival: 'Alle kamers zijn geblokkeerd'
   RTL Z Hotels in Maastricht en Rotterdam nemen voorzorgsmaatregelen voor als het Eurovisiesongfestival naar hun stad komt. Veel grote hotels blokkeren de maand ...
bron: www.rtlz.nl
Vind wat er te doen is in uw regio

Maastricht
Maastricht - wat is er te doen?
afbeelding: Wikimedia