Wat te doen in Maastricht

Wat is er in juni te doen in Maastricht? Hieronder is een lijst van suggesties om uit te voeren in Maastricht. Een handig overzicht met diverse tips. Enjoy Maastricht!

Blik vooruit juli 2019 in Maastricht

Campagne Poster Raayland College genomineerd
   Omroep Venray Er komt een algeheel verbod in het verkeer op het gebruik van mobiele elektronische apparaten, zoals mobieltjes, laptops of muziekspelers en camera's.
bron: www.omroepvenray.nl
Win 2 tickets Bonnefantenmuseum Maastricht
   De Limburger Aan het einde van de middeleeuwen bestond in het huidige Maas-Rijngebied een levendige productie van houtsculptuur. Helaas is meestal onbekend wie ...
bron: www.limburger.nl
KLM breidt busvervoer Schiphol uit naar Enschede
   TravelPro Vanaf 1 juli 2019 rijdt de KLM-bus vanaf Enschede, Hengelo en Apeldoorn naar Schiphol. De busdienst vanaf Enschede is de derde van de ...
bron: www.travelpro.nl
Die beroemde 'Blonde duinen' van Jac. P. Thijsse zien er tegenwoordig heel anders uit
   Volkskrant Reisjournalist Sander Groen bezoekt onvermoede ov-bestemmingen op minder dan 500 kilometer van Utrecht. Deze week: de Kennemerduinen.
bron: www.volkskrant.nl
Expositie werken van amateurkunstenaars
   Sittard-Geleen.nieuws.nl Van 17 mei tot en met 2 juni vind je in de hal van Ligne werken van amateurkunstenaars uit de Westelijke Mijnstreek. Met hun ingezonden werken onder het ...
bron: sittard-geleen.nieuws.nl

Stappen in Maastricht

Er is altijd wat te doen in Maastricht. Denk aan: in Maastricht naar het theater, een concert gaan of dineren in Maastricht.

Actief Maastricht

Sport is niet alleen gezond, maar geeft ontspanning. In Maastricht zijn een groot aantal sportfaciliteiten. Doe sportief en sport gezond met fitness, squash, tennis, wandklimmen of tennis.

Dagje Maastricht - wat te doen?

Een goed idee: lekker uit eten in Maastricht. In Maastricht zijn een aantal zeer goede eetgelegenheden en bistros te vinden, waar u heerlijk kunt lunchen en dineren.

Dagje uit Maastricht

Altijd wat te doen in Maastricht: mooie musea. Maastricht heeft een aantal mooie musea om te bezoeken. Zoals bijvoorbeeld het Natuurhistorisch Museum Maastricht, Centre Céramique, Stoombrouwerij De Keyzer, Museum De Historische Drukkerij, het Sint Pieters Museum en Schatkamer Sint-Servaasbasiliek.

Ook interessant voor een bezoek in Maastricht: NAi Maastricht/Bureau Europa, het Bonnefantenmuseum, Museum aan het Vrijthof, Schatkamer Onze-Lieve-Vrouwebasiliek en Museum Schuilen in Maastricht.


Plattegrond Maastricht


Grotere kaart weergeven

Maastricht - wat is er te doen?

Concerten André Rieu Maastricht binnen 2 uur uitverkocht
De drie concerten die André Rieu in juli geeft op het Vrijthof in Maastricht waren vrijdagochtend in twee uur uitverkocht. Rieu komt zijn publiek tegemoet met nog drie extra concerten , op 12, 13 en 14 juli. Daarmee komt het aantal zomeravondconcerten ...
bron: www.telegraaf.nl
This RSS feed URL is deprecated
This RSS feed URL is deprecated, please update. New URLs can be found in the footers at https://news.google.com/news
bron: news.google.com
Drie extra concerten André Rieu op het Vrijthof
1Limburg - Nieuws en Sport uit Limburg
bron: www.limburger.nl
This RSS feed URL is deprecated
This RSS feed URL is deprecated, please update. New URLs can be found in the footers at https://news.google.com/news
bron: news.google.com
Drukte 11evande11e gemeten met polsbandjes
Aftrap De 11devande11de is traditiegetrouw dé aftrap van het carnavalsseizoen. Het evenement op het Vrijthof in Maastricht trekt elk jaar duizenden bezoekers. De feestvierders kunnen tussen 11:11 uur en 20:00 uur genieten van een groot aantal artiesten.
bron: www.limburger.nl
Vind wat er te doen is in uw regio

Maastricht
Maastricht - wat is er te doen?
afbeelding: Wikimedia