Wat te doen in Maastricht

Wat is er in februari te doen in Maastricht? Hieronder is een lijst van suggesties om uit te voeren in Maastricht. Een handig overzicht met diverse tips. Enjoy Maastricht!

Blik vooruit maart 2019 in Maastricht

Kowet Bier Games hét perfecte voetbalteamuitje
   Stedendriehoek DEVENTER - Go Ahead Eagles presenteerde onlangs hét teamuitje voor (3e h)elftallen van voetbalclubs uit de regio. In samenwerking met Grolsch en De Klok ...
bron: www.stedendriehoek.net
'2019 kan voor Oranje het jaar van de ommekeer worden'
   De Limburger In 2018 werd onder leiding van bondscoach Ronald Koeman de opmars van het Nederlands elftal ingezet. In 2019 moet die lijn worden doorgetrokken.
bron: www.limburger.nl
5 daagse vasteloavend óp d'r Maat i Kirchroa!
   Regio Online arnaval wordt in Kerkrade-centrum uitgepakt met een 5-daagse programmering, sfeervol aangekleed met een grote overkapping op de Markt. Van vrijdag.
bron: www.regioonline.nl
IOS 12.2 beta verschenen: alles over de beta's van iOS 12.2
   iCulture In dit artikel lees je alles over de iOS 12.2 beta. In de beta verwachten we allerlei nieuwe functies. In dit artikel praten we je bij.
bron: www.iculture.nl
Hudson's Bay Nederland wijzigt koers, Miller & Monroe koopt Charles Vögele Oostenrijk
   Textilia Modenieuws De Nederlandse warenhuizen van Hudson's Bay gaan op de schop onder leiding van een nieuwe topman. Verder: Miller & Monroe wordt tóch de nieuwe ...
bron: www.textilia.nl

Stappen in Maastricht

Er is altijd wat te doen in Maastricht. Denk aan: in Maastricht naar het theater, een concert gaan of dineren in Maastricht.

Actief Maastricht

Sport is niet alleen gezond, maar geeft ontspanning. In Maastricht zijn een groot aantal sportfaciliteiten. Doe sportief en sport gezond met fitness, squash, tennis, wandklimmen of tennis.

Dagje Maastricht - wat te doen?

Een goed idee: lekker uit eten in Maastricht. In Maastricht zijn een aantal zeer goede eetgelegenheden en bistros te vinden, waar u heerlijk kunt lunchen en dineren.

Dagje uit Maastricht

Altijd wat te doen in Maastricht: mooie musea. Maastricht heeft een aantal mooie musea om te bezoeken. Zoals bijvoorbeeld het Natuurhistorisch Museum Maastricht, Centre Céramique, Stoombrouwerij De Keyzer, Museum De Historische Drukkerij, het Sint Pieters Museum en Schatkamer Sint-Servaasbasiliek.

Ook interessant voor een bezoek in Maastricht: NAi Maastricht/Bureau Europa, het Bonnefantenmuseum, Museum aan het Vrijthof, Schatkamer Onze-Lieve-Vrouwebasiliek en Museum Schuilen in Maastricht.


Plattegrond Maastricht


Grotere kaart weergeven

Maastricht - wat is er te doen?

Concerten André Rieu Maastricht binnen 2 uur uitverkocht
De drie concerten die André Rieu in juli geeft op het Vrijthof in Maastricht waren vrijdagochtend in twee uur uitverkocht. Rieu komt zijn publiek tegemoet met nog drie extra concerten , op 12, 13 en 14 juli. Daarmee komt het aantal zomeravondconcerten ...
bron: www.telegraaf.nl
This RSS feed URL is deprecated
This RSS feed URL is deprecated, please update. New URLs can be found in the footers at https://news.google.com/news
bron: news.google.com
Drie extra concerten André Rieu op het Vrijthof
1Limburg - Nieuws en Sport uit Limburg
bron: www.limburger.nl
This RSS feed URL is deprecated
This RSS feed URL is deprecated, please update. New URLs can be found in the footers at https://news.google.com/news
bron: news.google.com
Drukte 11evande11e gemeten met polsbandjes
Aftrap De 11devande11de is traditiegetrouw dé aftrap van het carnavalsseizoen. Het evenement op het Vrijthof in Maastricht trekt elk jaar duizenden bezoekers. De feestvierders kunnen tussen 11:11 uur en 20:00 uur genieten van een groot aantal artiesten.
bron: www.limburger.nl
Vind wat er te doen is in uw regio

Maastricht
Maastricht - wat is er te doen?
afbeelding: Wikimedia