Wat te doen in Maastricht

Wat is er in oktober te doen in Maastricht? Hieronder is een lijst van suggesties om uit te voeren in Maastricht. Een handig overzicht met diverse tips. Enjoy Maastricht!

Blik vooruit november 2018 in Maastricht

Nieuw interieur voor sterrestaurant Perceel
... interieur dat aansluit bij wat we hier neerzetten.' Om de nieuwe inrichting te vieren kunnen gasten tot en met november 2018 reserveren voor een speciaal restylingsmenu van 6 gangen met champagne-aperitief, amuses, wijnen, water en koffie met ...
bron: www.missethoreca.nl
This RSS feed URL is deprecated
This RSS feed URL is deprecated, please update. New URLs can be found in the footers at https://news.google.com/news
bron: news.google.com
Beleidsmedewerker Mobiliteit (1fte)
Dat betekent ook dat BenO de opdrachtgever is voor de verschillende interne partijen (bijvoorbeeld Maastricht Sport en Sociale Zaken) en externe partijen (zoals Avenue2, GGD, VVV) die werken aan de uitvoering van beleid en stedelijke ontwikkeling. Onze ...
bron: jobs.verkeersnet.nl
De KNVB beker gaat van start: dit zijn de wedstrijden!
De eerste ronde van de KNVB Beker staat weer voor de deur. Dat betekent dat er weer 64 kanshebbers zijn om het bekertoernooi te winnen. De eerste hindernis op de route naar eeuwige roem moet deze week genomen worden. Hieronder vind je het  ...
bron: sportnieuws.nl
Postema mag blijven ondanks vmbo-debacle - 1Limburg
Het huidige contract loopt af per 1 november 2018 . Ondanks alle problemen van afgelopen zomer, 354 eindexamens van Maastrichtse vmbo-leerlingen werden afgekeurd, ... Lees ook: LVO-bestuurder André Postema stapt op als fractieleider PvdA. De Raad van ...
bron: www.1limburg.nl

Stappen in Maastricht

Er is altijd wat te doen in Maastricht. Denk aan: in Maastricht naar het theater, een concert gaan of dineren in Maastricht.

Actief Maastricht

Sport is niet alleen gezond, maar geeft ontspanning. In Maastricht zijn een groot aantal sportfaciliteiten. Doe sportief en sport gezond met fitness, squash, tennis, wandklimmen of tennis.

Dagje Maastricht - wat te doen?

Een goed idee: lekker uit eten in Maastricht. In Maastricht zijn een aantal zeer goede eetgelegenheden en bistros te vinden, waar u heerlijk kunt lunchen en dineren.

Dagje uit Maastricht

Altijd wat te doen in Maastricht: mooie musea. Maastricht heeft een aantal mooie musea om te bezoeken. Zoals bijvoorbeeld het Natuurhistorisch Museum Maastricht, Centre Céramique, Stoombrouwerij De Keyzer, Museum De Historische Drukkerij, het Sint Pieters Museum en Schatkamer Sint-Servaasbasiliek.

Ook interessant voor een bezoek in Maastricht: NAi Maastricht/Bureau Europa, het Bonnefantenmuseum, Museum aan het Vrijthof, Schatkamer Onze-Lieve-Vrouwebasiliek en Museum Schuilen in Maastricht.


Plattegrond Maastricht


Grotere kaart weergeven

Maastricht - wat is er te doen?

Te doen in: Maastricht
Pleasure, Art & Science Festival (PAS). De Universiteit Maastricht zet drie avonden de deuren van een aantal van haar gebouwen in de binnenstad open voor het publiek. Er zijn concerten , (straat)theater, dans, comedy, kunst, demonstraties en rondleidingen.
bron: www.limburger.nl
This RSS feed URL is deprecated
This RSS feed URL is deprecated, please update. New URLs can be found in the footers at https://news.google.com/news
bron: news.google.com
Vrijthofconcerten André Rieu goed voor 54,1 miljoen dollar
Rieu is de best scorende artiest in zijn genre. Hij heeft wereldwijd in totaal al 550,1 miljoen dollar verdiend aan de ticketverkoop van zijn optredens. Alle 76 concerten die Rieu sinds 2009 op het Vrijthof gaf hebben in totaal 54,1 miljoen dollar ...
bron: www.limburger.nl
This RSS feed URL is deprecated
This RSS feed URL is deprecated, please update. New URLs can be found in the footers at https://news.google.com/news
bron: news.google.com
Het meest bourgondische evenement voor de horeca
Dan vindt immers de oudste horecavakbeurs van Nederland, BBB Maastricht , plaats. Deze horecabeurs mag dan wel de oudste van Nederland zijn, oubollig is het event zeer zeker niet. Het blijkt één van de vooruitstrevendste events in onze branche te zijn.
bron: www.lunchroom.nl
Vind wat er te doen is in uw regio

Maastricht
Maastricht - wat is er te doen?
afbeelding: Wikimedia