Wat te doen in Maastricht

Wat is er in april te doen in Maastricht? Hieronder is een lijst van suggesties om uit te voeren in Maastricht. Een handig overzicht met diverse tips. Enjoy Maastricht!

Blik vooruit mei 2019 in Maastricht

Ad Hoondert
   Zakenreis Oude functie: General Manager Bedrijf: Mercure Amsterdam City. Nieuwe functie: Directeur Novotel Amsterdam City, per 1 mei 2019. Nieuw Bedrijf: Novotel
bron: zakenreis.nl
Verdachte in zaak Nicky Verstappen blijft in voorlopige hechtenis
   De Rechtspraak Verdachte Jos B. blijft in voorlopige hechtenis. Dat heeft de rechtbank Limburg in Maastricht vandaag tijdens de tweede pro-formazitting in de zaak Nicky ...
bron: www.rechtspraak.nl
Europees Parlement besteedt 33 miljoen aan pro-EU campagne, kijkt af van Trump en Brexit
   Geenstijl.nl Fascinerend inkijkje in de PR-machine van de EU. Directeur Communicatie van het Europees Parlement Stephen Clarke in een interview over hoe hij z'n 33 ...
bron: www.geenstijl.nl
Nieuwe gm's Eden Hotel Amsterdam en Babylon Hotel Den Haag
   Misset Horeca Eden Hotel Amsterdam staat voortaan onder leiding van Rob Hemmes en Jacques Ravoo volgt Hemmes op in zijn voormalige functie als general manager van ...
bron: www.missethoreca.nl
Met de Governance Opleiding zet je de next step
   Advocatie Vanuit je rol als (aankomend) bestuurder of toezichthouder merk je dat veranderingen elkaar snel opvolgen, ook op het gebied van governance.
bron: www.advocatie.nl

Stappen in Maastricht

Er is altijd wat te doen in Maastricht. Denk aan: in Maastricht naar het theater, een concert gaan of dineren in Maastricht.

Actief Maastricht

Sport is niet alleen gezond, maar geeft ontspanning. In Maastricht zijn een groot aantal sportfaciliteiten. Doe sportief en sport gezond met fitness, squash, tennis, wandklimmen of tennis.

Dagje Maastricht - wat te doen?

Een goed idee: lekker uit eten in Maastricht. In Maastricht zijn een aantal zeer goede eetgelegenheden en bistros te vinden, waar u heerlijk kunt lunchen en dineren.

Dagje uit Maastricht

Altijd wat te doen in Maastricht: mooie musea. Maastricht heeft een aantal mooie musea om te bezoeken. Zoals bijvoorbeeld het Natuurhistorisch Museum Maastricht, Centre Céramique, Stoombrouwerij De Keyzer, Museum De Historische Drukkerij, het Sint Pieters Museum en Schatkamer Sint-Servaasbasiliek.

Ook interessant voor een bezoek in Maastricht: NAi Maastricht/Bureau Europa, het Bonnefantenmuseum, Museum aan het Vrijthof, Schatkamer Onze-Lieve-Vrouwebasiliek en Museum Schuilen in Maastricht.


Plattegrond Maastricht


Grotere kaart weergeven

Maastricht - wat is er te doen?

Concerten André Rieu Maastricht binnen 2 uur uitverkocht
De drie concerten die André Rieu in juli geeft op het Vrijthof in Maastricht waren vrijdagochtend in twee uur uitverkocht. Rieu komt zijn publiek tegemoet met nog drie extra concerten , op 12, 13 en 14 juli. Daarmee komt het aantal zomeravondconcerten ...
bron: www.telegraaf.nl
This RSS feed URL is deprecated
This RSS feed URL is deprecated, please update. New URLs can be found in the footers at https://news.google.com/news
bron: news.google.com
Drie extra concerten André Rieu op het Vrijthof
1Limburg - Nieuws en Sport uit Limburg
bron: www.limburger.nl
This RSS feed URL is deprecated
This RSS feed URL is deprecated, please update. New URLs can be found in the footers at https://news.google.com/news
bron: news.google.com
Drukte 11evande11e gemeten met polsbandjes
Aftrap De 11devande11de is traditiegetrouw dé aftrap van het carnavalsseizoen. Het evenement op het Vrijthof in Maastricht trekt elk jaar duizenden bezoekers. De feestvierders kunnen tussen 11:11 uur en 20:00 uur genieten van een groot aantal artiesten.
bron: www.limburger.nl
Vind wat er te doen is in uw regio

Maastricht
Maastricht - wat is er te doen?
afbeelding: Wikimedia