Wat te doen in Maastricht

Wat is er in augustus te doen in Maastricht? Hieronder is een lijst van suggesties om uit te voeren in Maastricht. Een handig overzicht met diverse tips. Enjoy Maastricht!

Blik vooruit september 2018 in Maastricht

Tweede Kamer met zomerreces
De Tweede Kamer is met zomerreces tot en met maandag 3 september 2018 . De eerstvolgende plenaire vergadering na de zomer is gepland op dinsdag 4 september. Op donderdag 5 juli was de laatste vergaderdag van de Kamer voor het zomerreces.
bron: www.tweedekamer.nl
This RSS feed URL is deprecated
This RSS feed URL is deprecated, please update. New URLs can be found in the footers at https://news.google.com/news
bron: news.google.com
Koop een Noorderzonkaartje voor iemand die dat zelf niet kan betalen
In 2017 zijn er community's in Maastricht , Groningen en Den Bosch van de grond gekomen, in de eerste helft van 2018 zijn Rotterdam, Drechtsteden en Hilvarenbeek gestart. Elke Community werft lokale sponsors om haar 'members' om beurten via een digitaal ...
bron: www.gic.nl
Limburg mag turborotonde toch aanleggen
MAASTRICHT - Limburg mag toch weer gas geven bij de bouw van een turborotonde bij Nuth, als onderdeel van de buitenring rond Heerlen en omgeving. Dat bepaalde de rechtbank in Maastricht vrijdag in kort geding. Een landgoedeigenaar wist de bouw  ...
bron: www.transport-online.nl
Kunst op Zondag | Op verjaardagsbezoek
T/m 16 september 2018 : De vrouwelijke toets, een extra zomertentoonstelling in Museum Møhlmann (Appingedam) in het kader van het 20 jarig bestaan. T/m 30 september in ...
bron: sargasso.nl

Stappen in Maastricht

Er is altijd wat te doen in Maastricht. Denk aan: in Maastricht naar het theater, een concert gaan of dineren in Maastricht.

Actief Maastricht

Sport is niet alleen gezond, maar geeft ontspanning. In Maastricht zijn een groot aantal sportfaciliteiten. Doe sportief en sport gezond met fitness, squash, tennis, wandklimmen of tennis.

Dagje Maastricht - wat te doen?

Een goed idee: lekker uit eten in Maastricht. In Maastricht zijn een aantal zeer goede eetgelegenheden en bistros te vinden, waar u heerlijk kunt lunchen en dineren.

Dagje uit Maastricht

Altijd wat te doen in Maastricht: mooie musea. Maastricht heeft een aantal mooie musea om te bezoeken. Zoals bijvoorbeeld het Natuurhistorisch Museum Maastricht, Centre Céramique, Stoombrouwerij De Keyzer, Museum De Historische Drukkerij, het Sint Pieters Museum en Schatkamer Sint-Servaasbasiliek.

Ook interessant voor een bezoek in Maastricht: NAi Maastricht/Bureau Europa, het Bonnefantenmuseum, Museum aan het Vrijthof, Schatkamer Onze-Lieve-Vrouwebasiliek en Museum Schuilen in Maastricht.


Plattegrond Maastricht


Grotere kaart weergeven

Maastricht - wat is er te doen?

Alain Clark, Alex Vargas en andere artiesten treden op in 'Give a Home'-concerten
Meer dan 1.000 muzikanten wereldwijd doen mee aan de Give a Home concerten op 20 september 2017, georganiseerd door Amnesty International en Sofar Sounds. Op ruim 300 locaties in meer dan 60 landen komen vluchtelingen en muziekfans samen  ...
bron: www.amnesty.nl
Let's catch up: nieuwe bijeenkomsten voor expats in Maastricht
Onder de noemer Let's catch up gaat volgende maand een nieuwe activiteit voor expats in Maastricht van start. ...
bron: www.limburger.nl
Ryan McMullan
CLUB OOR presenteert Ryan McMullan op 11 september in de Muziekgieterij ( Maastricht )). Ben je OOR-abonnee en wil je hier gratis bij aanwezig ... Ben jij OOR-abonnee en wil je gratis naar dit concert ? Reserveer je CLUB OOR-ticket hier! De tickets zijn  ...
bron: oor.nl
Afgekraakt Sushi-festival komt naar Maastricht
"Geen verse sushi voor acht euro per rol, geen gezelligheid. Bizar dure drankjes, omdat je moet betalen voor een glas en geen mogelijkheid om daarvoor geld terug te krijgen'', zegt Natalie Belousova uit Rosmalen op de Facebookpagina van het evenement .
bron: www.limburger.nl
Inkom van start, studenten nemen bezit van Maastricht
Maandagavond is een officiële opening op de Markt met optredens van onder meer de Shakin' DJ's en Freddy Moreira. Morgen is het stadspark omgetoverd tot festivalterrein en woensdagavond is in het Bonnefantenmuseum het evenement Cultifest.
bron: www.limburger.nl
Vind wat er te doen is in uw regio

Maastricht
Maastricht - wat is er te doen?
afbeelding: Wikimedia