Wat te doen in Leiden

Wat te doen in Leiden, oktober 2018? Op Te Doen In is een overzicht van suggesties om te ondernemen in Leiden. Geniet van Leiden!

Binnenkort te doen in Leiden

31 aanvragen tijdens eerste subsidieronde Leids Mediafonds
Het Leidsch Mediafonds (LMF) heeft 31 voorstellen ontvangen tijdens de eerste aanvraagronde van het fonds, die op 1 oktober afliep. Het LMF-bestuur gaat alle aanvragen beoordelen en maakt half november 2018 bekend welke voorstellen worden  ...
bron: www.nu.nl
Expat Centre Leiden in de finale verkiezing PPS2018
LEIDEN - Het Expat Centre Leiden staat in de finale voor de Publiek-Private Samenwerking 2018. Het centre is trots op de nominatie en op de top vijf positie. Publiek-Private Samenwerking is een samenwerking tussen de rijksoverheid en een zelfstandig  ...
bron: www.unity.nu
This RSS feed URL is deprecated
This RSS feed URL is deprecated, please update. New URLs can be found in the footers at https://news.google.com/news
bron: news.google.com
GGZ Rivierduinen start ondersteuningsgroep nabestaanden van zelfdoding
Op donderdag 1 november 2018 start de ondersteuningsgroep 'nabestaanden van zelfdoding' in Leiden . De groep is voor iedereen die steun zoekt bij verwerking van een zelfdoding door een partner, kind, ouder, broer, zus, vriend(in) of een andere dierbare.
bron: sleutelstad.nl
Alles wat je wilt weten over de vaccinatie tegen meningokokken in Leiden
De tieners – geboren van 1 mei tot 31 december 2014 – krijgen begin oktober van GGD Hollands Midden een uitnodiging voor een vaccinatie tegen de meningokokkenziekte. De vaccinaties worden gegeven tussen 29 oktober en 8 november 2018 .
bron: indebuurt.nl

Winkelen in Leiden

Leiden kent een groot aantal diverse winkels. Neem een dagje vrij of ga in het weekend lekker winkelen in Leiden.

Wat te doen vandaag?

Ga naar de bioscoop in Leiden of omgeving. Geniet een avondje van de film.

Dagje uit Leiden

Wat is er te doen in Leiden op cultureel gebied? Leiden heeft diverse aansprekende musea om een bezoek te brengen. Zoals bijvoorbeeld Museum Het Leids Wevershuis, het Anatomisch Museum Leiden, het Leiden American Pilgrim Museum, het Academisch Historisch Museum, Hortus botanicus, het Rijksmuseum voor Volkenkunde en het Molenmuseum de Valk.

Musea die ook bezoek waard zijn in Leiden: Museum Boerhaave (wetenschapsgeschiedenis), het Rijksmuseum van Oudheden, het Nationaal Natuurhistorisch Museum Naturalis, CORPUS, het Stedelijk Museum De Lakenhal (beeldende kunst en geschiedenis) en SieboldHuis.

Uitgaan in Leiden

Er is altijd wat te doen in Leiden. Denk aan: in Leiden naar het theater, de bioscoop, een optreden gaan of stappen in Leiden.


Plattegrond Leiden


Grotere kaart weergeven

Wat te doen in Leiden vandaag

Toeeeet! Dit weekend rijden veel vrachtwagens toeterend door Leiden en omgeving
Dit weekend hoor je veel vrachtwagens al toeterend door Leiden en omgeving rijden. En dat is niet omdat er een ongeluk is gebeurd of omdat er ruzie is op de weg. Deze toeterende vrachtwagens doen mee aan een Leids evenement .
bron: indebuurt.nl
Naar deze evenementen in Leiden kijken we uit in de maand juni 2018
Een nieuwe maand is begonnen en dat betekent nieuwe festiviteiten. Om alvast te beginnen aan een beetje voorpret, hebben wij een aantal Leidse evenementen op een rij gezet die je in de maand juni kunt bezoeken. Kijk je mee? << < Pagina 1 / 3 >.
bron: indebuurt.nl
Wende naar Gebr. de Nobel
Wende Snijders geeft een ingelaste show bij poppodium Gebr. de Nobel in Leiden . Op dinsdag 26 juni speelt ze haar programma 'Mens'. ...
bron: www.leidschdagblad.nl
Tropische Leiden Marathon: 'Vergeet die goede tijd maar'
Toppers in Concert , vrijdag, zaterdag en zondag in de Amsterdam ArenA, en de EO Jongerendag, zaterdag in GelreDome in Arnhem, hebben nog geen speciaal warmteprotocol. Bezoekers van de EO Jongerendag mogen een klein flesje drinken mee naar  ...
bron: www.leidschdagblad.nl
Record aantal bezoekers voor tiende Museumnacht
LEIDEN - Zaterdag vond de Museumnacht Leiden plaats in de Leidse binnenstad waarbij een record aantal bezoekers het evenement heeft bezocht. In totaal waren er 5.166 bezoekers en bij elkaar zijn er 26.529 museumbezoeken geregistreerd.
bron: www.unity.nu
Vind wat er te doen is in uw regio

Leiden
Leiden - wat is er te doen?
afbeelding: Wikimedia