Wat te doen in Leiden

Wat te doen in Leiden, april 2019? Op Te Doen In is een overzicht van suggesties om te ondernemen in Leiden. Geniet van Leiden!

Binnenkort te doen in Leiden

Cool! Binnenkort kun je een rondje Leiden doen met de restauranttrein - indebuurt Leiden
   indebuurt Kedeng kedeng kedeng kedeng kedeng oe oe. Oppassen, hier komt een leuk bericht aan! Wij hebben weer een unieke uittip voor je gespot. Binnenkort kun je ...
bron: indebuurt.nl
Vers van de pers! Vero Moda opent winkel in Leiden en dit is waar - indebuurt Leiden
   indebuurt Klop, klop, wie is daar? Het zijn de dames van indebuurt met een juicy nieuwtje. Er kan vanaf mei 2019 gewinkeld worden op een nieuw adresje.
bron: indebuurt.nl
Scholen moeten 50.000 euro onderwijsgeld hoogbegaafden terugbetalen
   Sleutelstad De investering van een aantal Leidse onderwijskoepels in hoogbegaafdenklas LIVE was onterecht. Dat heeft de onderwijsinspectie laten weten aan Frits.
bron: sleutelstad.nl
Leidse Referendumkamer adviseert gemeenteraad over vraagstelling Lead-raadpleging
   Sleutelstad Bent u VOOR of TEGEN het raadsvoorstel Nota van Uitgangspunten LEAD over de stedelijke ontwikkeling aan de Willem de Zwijgerlaan in het gebied Nieuw.
bron: sleutelstad.nl
Factcheck Europese verkiezingen gefinancierd via crowdfunding
   NRC Nieuwscheckers, een project van de Universiteit Leiden, kan beweringen van politici gaan controleren rond de Europese verkiezingen van 23 mei.
bron: www.nrc.nl

Winkelen in Leiden

Leiden kent een groot aantal diverse winkels. Neem een dagje vrij of ga in het weekend lekker winkelen in Leiden.

Wat te doen vandaag?

Ga naar de bioscoop in Leiden of omgeving. Geniet een avondje van de film.

Dagje uit Leiden

Wat is er te doen in Leiden op cultureel gebied? Leiden heeft diverse aansprekende musea om een bezoek te brengen. Zoals bijvoorbeeld Museum Het Leids Wevershuis, het Anatomisch Museum Leiden, het Leiden American Pilgrim Museum, het Academisch Historisch Museum, Hortus botanicus, het Rijksmuseum voor Volkenkunde en het Molenmuseum de Valk.

Musea die ook bezoek waard zijn in Leiden: Museum Boerhaave (wetenschapsgeschiedenis), het Rijksmuseum van Oudheden, het Nationaal Natuurhistorisch Museum Naturalis, CORPUS, het Stedelijk Museum De Lakenhal (beeldende kunst en geschiedenis) en SieboldHuis.

Uitgaan in Leiden

Er is altijd wat te doen in Leiden. Denk aan: in Leiden naar het theater, de bioscoop, een optreden gaan of stappen in Leiden.


Plattegrond Leiden


Grotere kaart weergeven

Wat te doen in Leiden vandaag

Toeeeet! Dit weekend rijden veel vrachtwagens toeterend door Leiden en omgeving
Dit weekend hoor je veel vrachtwagens al toeterend door Leiden en omgeving rijden. En dat is niet omdat er een ongeluk is gebeurd of omdat er ruzie is op de weg. Deze toeterende vrachtwagens doen mee aan een Leids evenement .
bron: indebuurt.nl
Naar deze evenementen in Leiden kijken we uit in de maand juni 2018
Een nieuwe maand is begonnen en dat betekent nieuwe festiviteiten. Om alvast te beginnen aan een beetje voorpret, hebben wij een aantal Leidse evenementen op een rij gezet die je in de maand juni kunt bezoeken. Kijk je mee? << < Pagina 1 / 3 >.
bron: indebuurt.nl
Wende naar Gebr. de Nobel
Wende Snijders geeft een ingelaste show bij poppodium Gebr. de Nobel in Leiden . Op dinsdag 26 juni speelt ze haar programma 'Mens'. ...
bron: www.leidschdagblad.nl
Tropische Leiden Marathon: 'Vergeet die goede tijd maar'
Toppers in Concert , vrijdag, zaterdag en zondag in de Amsterdam ArenA, en de EO Jongerendag, zaterdag in GelreDome in Arnhem, hebben nog geen speciaal warmteprotocol. Bezoekers van de EO Jongerendag mogen een klein flesje drinken mee naar  ...
bron: www.leidschdagblad.nl
Record aantal bezoekers voor tiende Museumnacht
LEIDEN - Zaterdag vond de Museumnacht Leiden plaats in de Leidse binnenstad waarbij een record aantal bezoekers het evenement heeft bezocht. In totaal waren er 5.166 bezoekers en bij elkaar zijn er 26.529 museumbezoeken geregistreerd.
bron: www.unity.nu
Vind wat er te doen is in uw regio

Leiden
Leiden - wat is er te doen?
afbeelding: Wikimedia