Wat te doen in Hoorn

Hoorn, augustus 2019 - wat is er te doen? Hieronder is een lijst van suggesties om uit te voeren in Hoorn. Een handig overzicht met diverse tips. Geniet van Hoorn!

Binnenkort in Hoorn

Herinrichting Kerkplein begint nu pas na starten verbouwing Grote Kerk
   OnsWestfriesland.nl HOORN – De voorbereidingen voor de herinrichting van het Kerkplein en omgeving zijn in volle gang. Het streven is dat voor de zomer van 2020 het plein ...
bron: onswestfriesland.nl
Horeca Lappendag mag een (middag)uurtje langer tappen
   OnsWestfriesland.nl HOORN – De aanhouder wint zal menig horeca ondernemer gedacht hebben. Burgemeester Nieuwenburg heeft zijn goedkeuring gegeven aan een proef van ...
bron: onswestfriesland.nl
Prijsvraag Hoorn voor vernieuwing Westfries Museum gaat niet door
   OnsWestfriesland.nl HOORN – De door het college gewenste openbare prijsvraag ten behoeve van Hoom CS c.q. de vernieuwing van het Westfries Museum gaat dit jaar niet door.
bron: onswestfriesland.nl
Nieuwe praktijk HTP Counselling & Training in gemeente Waterland per 1 september 2019
   Gezinsblad NIEUWE PRAKTIJK HTP COUNSELLING & TRAINING IN GEMEENTE WATERLAND “Het leven is kort, gun jezelf dat je het voluit kunt genieten en kom tot bloei”
bron: gezinsblad.nl
Een zomer vol kamermuziek: steeds meer musici organiseren hun eigen festival
   NRC Kamermuziek: Steeds vaker organiseren musici hun eigen festivals en concertseries. Vijf musici over hun beweegredenen. „We vragen musici echt omdat we ...
bron: www.nrc.nl

Naar de Hoornse bioscoop

Ga een avondje naar de bioscoop in Hoorn of omgeving.

Hoorn museum

Wat is er te doen in Hoorn? Hoorn heeft een aantal aansprekende musea om een bezoek te brengen. Zoals bijvoorbeeld het Affichemuseum, het Historisch Museum Turkije-Nederland, het Speelgoedmuseum De Kijkdoos, Museum van de twintigste eeuw, het Westfries Museum en Museumstoomtram Hoorn-Medemblik.

Eten in Hoorn

Heerlijk uit eten in Hoorn. In Hoorn zijn een aantal voortreffelijke restaurants en eetcafes te vinden, waar u heerlijk kunt lunchen en dineren.

Mooie stadswandeling Hoorn

Leuk om te doen: maak een mooie stadswandeling door Hoorn. Verken de unieke gebouwen, de diverse bezienswaardigheden en bezoek de lekkere restaurants.


Plattegrond Hoorn


Grotere kaart weergeven

Hoorn - wat is er te doen?

Boterhal: Oproep voor deelnemer Open Atelier Route Hoorn
   OnsWestfriesland.nl HOORN – Kunstenaarsvereniging Hoorn e.o. organiseert, na een jaar te hebben overgeslagen, wederom de Open Atelier Route (OAR) in De Boterhal. De OAR ...
bron: onswestfriesland.nl
Doe mee aan Open Atelier Route
   Westfries Weekblad HOORN Kunstenaarsvereniging Hoorn e.o. verzorgd in 2019, na een jaar te hebben overgeslagen, wederom de Open Atelier Route (OAR) in De Boterhal.
bron: westfriesweekblad.nl
Hiphop en jazz vloeien natuurlijk samen op genietbare editie van North Sea Jazz
   Volkskrant 2019 is niet het jaar van de nieuwe ontdekkingen, wel dat waarin oude helden worden geëerd.
bron: www.volkskrant.nl
Audiovisueel spektakel op gevel Westfries Museum
   Westfries Weekblad HOORN 'Wanneer de zon ondergaat, komt de geschiedenis tot leven'. Dat is wat de initiatiefnemers van videomapping-evenement 2019 voor ogen staat.
bron: westfriesweekblad.nl
Medemblik en Hoorn rijden elkaar in de wielen met het Oldtimersfestival
   Medemblik Actueel MEDEMBLIK – De organisaties van het Oldtimerfestivals in Medemblik en Hoorn hebben dezelfde zondag uitgekozen om het Oldtimersfestival te organiseren.
bron: www.medemblikactueel.nl
Vind wat er te doen is in uw regio

Hoorn
Hoorn - wat is er te doen?
afbeelding: Wikimedia