Wat te doen in Hoogeveen

Wat is er in maart en april te doen in Hoogeveen? Hieronder is een lijst van dingen om te ondernemen in Hoogeveen. Een handig overzicht met diverse tips. Veel plezier in Hoogeveen!

Binnenkort te doen in Hoogeveen

Drie nominaties voor de Drentse Anjer Prijs van het Cultuurfonds Drenthe
   Regionieuws Hoogeveen Regio - Het Prins Bernhard Cultuurfonds Drenthe heeft drie culturele organisaties genomineerd voor de Drentse Anjer Prijs: Stichting De Groene Ruimte uit.
bron: regionieuwshoogeveen.nl
Wat is de leukste plek in Drenthe om te sporten?
   hoogeveenschecourant.nl Regio - IVN Noord, SportDrenthe, Kennislab BIOR Noord en Drenthe beweegt gaan de komende weken op zoek naar de vijftig mooiste plekken in Drenthe om ...
bron: www.hoogeveenschecourant.nl
De hardloopshirts voor de Hoogeveense Cascaderun 2019
   Regionieuws Hoogeveen Hoogeveen – Ook dit jaar wacht iedereen in spanning het ontwerp van de hardloopshirts voor de Cascaderun af. Wat voor design is er dit jaar gehanteerd?
bron: regionieuwshoogeveen.nl
Oliver Heldens geeft twee shows in Maassilo
   Podiuminfo.nl Oliver Heldens is een Nederlandse dj en muziekproducent uit Rotterdam in de genres deephouse en future house. Sinds zijn doorbraak met 'Gecko' heeft O ...
bron: www.podiuminfo.nl
28 Februari 2019: Magnolia nu al in bloei
   Regionieuws Hoogeveen Hoogeveen: De magnolia bomen naast het Compagnieshuis aan de Raadhuisstraat reageren ook op het lenteachtige weer met de hoge temperaturen van de ...
bron: regionieuwshoogeveen.nl

Museum Hoogeveen

Altijd wat te doen in Hoogeveen: interessante musea. Hoogeveen heeft een aantal aansprekende musea om een bezoek te brengen. Een leuk idee voor een uitje voor het hele gezin. Zoals bijvoorbeeld Museum De 5000 Morgen.

Stadswandeling Hoogeveen

Leuk om te doen: maak een mooie stadswandeling door Hoogeveen. Ontdek de unieke straatjes en gebouwen, de diverse bezienswaardigheden en probeer de heerlijke eetgelegenheden. Maak dan uw wandeling door Hollandscheveld en Elim.

Stappen in Hoogeveen

Er is altijd wat te doen in Hoogeveen. Denk aan: in Hoogeveen naar het theater, de bioscoop, een voorstelling, een optreden gaan of wat drinken in Hoogeveen.

Dagje Hoogeveen - wat te doen?

Een goed idee: lekker uit eten in Hoogeveen. In Hoogeveen zijn een aantal zeer goede eetgelegenheden en bistros te vinden, waar u heerlijk kunt dineren.


Plattegrond Hoogeveen


Grotere kaart weergeven

Wat te doen in Hoogeveen vandaag

Van Oeckelen-specialist geeft concert in Koepelkerk
Smilde - De organist Peter van Dijk verzorgt woensdag 26 juli een concert in de Koepelkerk te Smilde. Hij is bekend als van Oeckelen-specialist en de commissie is verheugd hem op het onlangs gerestaureerde van Oeckelen-orgel te mogen verwelkomen.
bron: www.dekrantvanmiddendrenthe.nl
Boerderijenfietstocht 'maar dan anders' trekt richting Echten ...
Zuidwolde - De stichting Boerderijenfietstocht 'maar dan anders' uit Zuidwolde houdt woensdag 2 augustus weer een fietstocht door de omgeving.
bron: www.hoogeveenschecourant.nl
Van Regteren gaat 'Back to Basic'
Verschillende bedrijven uit Hoogeveen laten tijdens dit tweedaagse evenement zien wat zij op culinair gebied te bieden hebben. Van eenvoudige hapjes tot gastronomische hoogstandjes. In de aanloop er naartoe geeft vanaf vandaag elke week een van de  ...
bron: www.hoogeveenschecourant.nl
Het Postkantoor houdt beachvolleybaltoernooi in centrum Hoogeveen
De Jonge stelt dat de combinatie van de kwaliteiten van Olhaco en Het Postkantoor resulteert in een evenement dat sport en horeca op een geweldige manier met elkaar verbindt. 'Kijk naar een evenement als de Cascaderun. Daar geniet je toch van?
bron: www.hoogeveenschecourant.nl
Instrumentaal zomerconcert en presentatie nieuwe CD
Dit concert wordt verzorgd door Wilbert Magré op de vleugel, Wim Magré op het orgel en Carina Bossenbroek op de panfluit. Tevens hoopt het muzikale trio deze avond hun nieuwe CD 'Amicaal' te presenteren die in Bolsward is opgenomen. Het belooft een  ...
bron: www.krantvanhoogeveen.nl
Vind wat er te doen is in uw regio

Hoogeveen
Hoogeveen - wat is er te doen?
afbeelding: Wikimedia