Wat te doen in Hengelo

Hengelo, mei 2019 - wat is er te doen? Hieronder is een overzicht van ideeen om te doen in Hengelo. Veel plezier in Hengelo!

Blik vooruit juni 2019 in Hengelo

Shakatak in september 2019 langs Nederlandse poppodia
   Artiesten Nieuws Shakatak gaat in september 2019 op tour door Nederland! De Britse formatie komt onder andere langs Metropool te Hengelo en het Arnhemse Luxor Live.
bron: www.artiestennieuws.nl
Start bouw eerste gasloze woningbouwproject van Hengelo
   Hengelos Weekblad Hengelo - In juni 2019 start de bouw van het eerste gasloze woningbouwproject van Hengelo. Woolderpark is een duurzaam woongebied in de wijk Woolde, ...
bron: www.hengelosweekblad.nl
Boekelosebrug in Hengelo half jaar later open
   Tubantia HENGELO - De werkzaamheden aan de nieuwe Boekelosebrug duren een half jaar langer dan verwacht. De voornaamste redenen voor de vertraging zijn ...
bron: www.tubantia.nl
Nieuwe Boekelosebrug over Twentekanaal in Hengelo wordt ingevaren
   RTV Oost Na de nodige vertraging is het dan eindelijk zover: de Boekelosebrug in Hengelo ligt op z'n plek.
bron: www.rtvoost.nl
Onderhoudswerkzaamheden N304 Otterloseweg/Europaweg (Apeldoorn)
   Apeldoorns Stadsblad Apeldoorn - In opdracht van provincie Gelderland voert aannemingsmaatschap van Gelder aan de N304 bij Ugchelen/Apeldoorn werkzaamheden uit.
bron: www.apeldoornsstadsblad.nl

Stadswandeling Hengelo

Leuk om te doen: maak een mooie stadswandeling door Hengelo. Ontdek de historische straatjes, de unieke winkeltjes, de diverse bezienswaardigheden en bezoek de lekkere eetgelegenheden. Hengelo en Beckum zijn de moeite waard om te voet te verkennen.

Dagje Hengelo - wat te doen?

Heerlijk uit eten in Hengelo. In Hengelo zijn een aantal voortreffelijke restaurants en cafes te vinden, waar u heerlijk kunt lunchen en dineren.

Winkelen in Hengelo

Hengelo kent een groot aantal diverse winkels. Neem een dagje vrij of ga in het weekend op stap in Hengelo. Uit de wijde omgeving komen mensen naar Hengelo om hier te shoppen.

Museum Hengelo

Wat is er meer te doen in Hengelo? Hengelo heeft een aantal interessante musea. Zoals bijvoorbeeld het Techniekmuseum Heim, het Historisch Museum Hengelo en het Achterhoeks Museum 1940-1945.


Plattegrond Hengelo


Grotere kaart weergeven

Hengelo - wat is er te doen?

270 jaar aan jubilarissen gehuldigd tijdens concert Koninklijke Harmonie Concordia
   Contact Bronckhorst Midden HENGELO - Het harmonieorkest van Koninklijke Harmonie Concordia kijkt terug op een geslaagd voorjaarsconcert, dat plaatsvond op zondag 7 april in de H.
bron: www.contactmidden.nl
Te gek! Binnenkort vind je een megazandbak in de Molenstraat - indebuurt Hengelo
   indebuurt Houdt jouw kind van lekker buitenspelen en jij van terrasjes pakken? Dat komt goed uit, want van 4 tot en met 30 juni strijkt Sand in the City neer in Hengelo.
bron: indebuurt.nl
Deze Twentse steden krijgen in de zomer megazandbak in het centrum
   Tubantia Een levensgrote zandbak siert deze zomer het centrum van Enschede, Hengelo en Almelo. De drie steden doen mee aan het evenement 'Sand in the City', ...
bron: www.tubantia.nl
Speciale race FBK Games Hengelo: mens tegen machine
   Tubantia VideoDe FBK Games in Hengelo heeft op zondag 9 juni een bijzondere wedstrijd op de agenda staan: Lisanne de Witte, winnares van het brons op de 400 ...
bron: www.tubantia.nl
Zet maar vast in je agenda: binnenkort treedt Nielson op in Hengelo - indebuurt Hengelo
   indebuurt Begin maar vast met het oefenen van je sexy dansmoves, want Nielson treedt over een paar weken op in Hengelo. Op vrijdag 31 mei zingt hij de sterren van de ...
bron: indebuurt.nl
Vind wat er te doen is in uw regio

Hengelo
Hengelo - wat is er te doen?
afbeelding: Wikimedia