Wat te doen in Hengelo

Hengelo, maart 2019 - wat is er te doen? Hieronder is een overzicht van ideeen om te doen in Hengelo. Veel plezier in Hengelo!

Blik vooruit april 2019 in Hengelo

Jouw favoriete Hengelose restaurant de leukste van het land? Stemmen maar! - indebuurt Hengelo
   indebuurt Wat is het leukste restaurant van Hengelo? Jij kunt jouw favoriet naar de finale stemmen en wie weet wordt het wel 'Leukste restaurant van het land'.
bron: indebuurt.nl
Nick & Simon met 'Het Dak Eraf!' clubtour langs oa Amsterdam en Utrecht
   Artiesten Nieuws In oktober 2019 reist het duo Nick & Simon door het land met een gloednieuwe clubtour. De Volendammers komen langs onder andere Amsterdam en Utrecht.
bron: www.artiestennieuws.nl
Schouwburg Hengelo: Start kaartverkoop extra concert Edwin Evers Band
   Nieuwsoverijssel.nl Hengelo – Afgelopen oktober speelde de Edwin Evers Band 2 keer het theaterconcert 'Mooi Zo!' in Schouwburg Hengelo. Beide concerten waren uitverkocht.
bron: www.nieuwsoverijssel.nl
Formule 1-fans opgelet: Olav Mol komt naar Hengelo
   Tubantia HENGELO - Goed nieuws voor Formule 1-fans uit Hengelo. Op dinsdag 16 april 2019 komen commentator Olav Mol (foto) en pitreporter Jack Plooij naar ...
bron: www.tubantia.nl
Oranje Hotel Leeuwarden viert 140-jarig bestaan
   Misset Horeca Oranje Hotel Leeuwarden bestaat dit jaar 140 jaar. Wat in 1879 startte als eenvoudig logement is uitgegroeid tot stijlvol viersterrenhotel met persoonlijke *service* ...
bron: www.missethoreca.nl

Stadswandeling Hengelo

Leuk om te doen: maak een mooie stadswandeling door Hengelo. Ontdek de historische straatjes, de unieke winkeltjes, de diverse bezienswaardigheden en bezoek de lekkere eetgelegenheden. Hengelo en Beckum zijn de moeite waard om te voet te verkennen.

Dagje Hengelo - wat te doen?

Heerlijk uit eten in Hengelo. In Hengelo zijn een aantal voortreffelijke restaurants en cafes te vinden, waar u heerlijk kunt lunchen en dineren.

Winkelen in Hengelo

Hengelo kent een groot aantal diverse winkels. Neem een dagje vrij of ga in het weekend op stap in Hengelo. Uit de wijde omgeving komen mensen naar Hengelo om hier te shoppen.

Museum Hengelo

Wat is er meer te doen in Hengelo? Hengelo heeft een aantal interessante musea. Zoals bijvoorbeeld het Techniekmuseum Heim, het Historisch Museum Hengelo en het Achterhoeks Museum 1940-1945.


Plattegrond Hengelo


Grotere kaart weergeven

Hengelo - wat is er te doen?

Edsilia Rombley zaterdag in Hengelo voor jubileumconcert
The Young Evergreens bestaan uit 40 leden die jongere evergreens maar ook mooie hedendaagse popsongs zingen.Sinds april 2017 staat het koor onder leiding van Bertus van 't Foort. Meer info over het concert van zaterdag (19.00 uur) via 074-2774327.
bron: www.tubantia.nl
Sportfestijn Groot-Driene Hengelo
Hengelo - In de herfstvakantie op donderdag 25 oktober 2018 organiseert de sportvereniging H.G.V. het jaarlijkse sportfestijn in het winkelcentrum Groot Driene in Hengelo . Het evenement duurt van 14.00 tot 17.00 uur Deze donderdagmiddag zullen er weer  ...
bron: www.hengelosweekblad.nl
Griezelen in donker pretpark en meer uittips voor komend weekend
Zondag komt de Conrad Twente Rally naar Hengelo . Het is dit keer weer een tweedaags evenement . Dag 1 is zaterdag en wordt afgewerkt in Boekelo. Zondag krijgen de deelnemers bij de afsluiting van het Open Nederlands Rally Kampioenschap nog 12  ...
bron: indebuurt.nl
Uitreiking Houten Hengeloërtje
Stichting Groener Hengelo organiseerde het evenement Het groenste idee van Hengelo samen met de Groene Loper Hengelo op de Dag van de Duurzaamheid in het ROC van Twente. De jury bestond uit Matthijs Nijboer; directeur Natuur en Milieu  ...
bron: www.hengelosweekblad.nl
Vet! Concert Kensington op groot scherm te zien in de bioscoop
Cancel al je plannen, pak je agenda. Op donderdag 22 november vertoont Kensington eenmalig de live registratie van hun afgelopen Ziggo Dome show. En jij kan deze show zien in Cinema Hengelo van 20.30 tot 22.15 uur! Voordat Kensington deze zomer  ...
bron: indebuurt.nl
Vind wat er te doen is in uw regio

Hengelo
Hengelo - wat is er te doen?
afbeelding: Wikimedia