Wat te doen in Helmond

Wat is er in januari en februari te doen in Helmond? Hier staat een overzicht van suggesties om uit te voeren in Helmond. Geniet van Helmond!

Blik vooruit februari 2019 in Helmond

Auditie-oproep: Stichting Musicals in Helmond zoekt zangers/dansers voor Jesus Christ Superstar • musicaljournaal
   MusicalJournaal Stichting Musicals in Helmond wil met Pasen 2020 de musical Jesus Christ Superstar gaan brengen. Hiervoor houden wij 9 en 10 februari 2019 audities in.
bron: www.musicaljournaal.nl
Nieuwe bestuurder De Zorgboog Helmond | Helmond
   Eindhovens Dagblad HELMOND - Wil van de Laar is per 1 februari 2019 benoemd tot lid van de raad van bestuur van zorginstelling De Zorgboog.
bron: www.ed.nl
Scrollen door het succesjaar van PSV (1): Romero, De Jong, Bergwijn en ijswater in Tilburg
   Eindhovens Dagblad De sportredactie van het ED gaat via twaalf verschillende momenten in evenveel maanden nog eenmaal door een succesvol PSV-jaar.
bron: www.ed.nl
Juf Daisy van groep 7 wordt misschien wel beste leraar van de wereld
   Nationale Onderwijsgids Juf Daisy uit Helmond maakt kans om de beste leraar van de hele wereld te worden. De basisschooldocent van groep 7 van basisschool de Vuurvogel is één ...
bron: www.nationaleonderwijsgids.nl
FNV bereikt eerste resultaat met Viggo - FNV
   FNV Voor het eerst bij Viggo is op 20 december 2018 een onderhandelingsresultaat gesloten met FNV Luchtvaart. Afgesproken is dat de werkgever de.
bron: www.fnv.nl

Uitgaan in Helmond

Er is altijd wat te doen in Helmond. Denk aan: in Helmond naar het theater, de bioscoop, een concert gaan of stappen in Helmond.

Stadswandeling Helmond

Verken Helmond al wandelend. Bekijk de historische straatjes, de unieke winkeltjes en proef de lokale specialiteiten. Stiphout zijn de moeite waard om al wandelend te verkennen.

Dagje uit Helmond

Wat is er meer te doen in Helmond op cultureel gebied? Helmond heeft een aantal aansprekende musea om te bezoeken. Zoals bijvoorbeeld het Gemeentemuseum Helmond.

Eten in Helmond

Een goed idee: lekker uit eten in Helmond. In Helmond zijn een aantal voortreffelijke restaurants en bistros te vinden, waar u heerlijk kunt lunchen en dineren.


Plattegrond Helmond


Grotere kaart weergeven

Wat te doen in Helmond vandaag

Nieuw Helmonds evenement Rijpelberg-Live omlijst de Kennedymars
Volgens Blenckers wil de Horeca Vereniging Helmond Centrum het 'Kennedymarsfeest' de komende jaren laten groeien. „Omdat de route voor enkele jaren vastligt, hebben we tijd om iets moois te bouwen. Wij willen graag samen met de organisatie van de  ...
bron: www.ed.nl
850 extra kaarten voor uitverkocht concert Eminem
Door sjoertb op 03 juli 2018 - 14:30 Het ging razendsnel met de kaartverkoop van de show van Eminem. Op donderdag 12 juli treedt hij op in het Nijmeegse Goffertpark. Zojuist zijn er 850 extra tickets beschikbaar gemaakt. Eminem maakte naam als rapper  ...
bron: www.podiuminfo.nl
This RSS feed URL is deprecated
This RSS feed URL is deprecated, please update. New URLs can be found in the footers at https://news.google.com/news
bron: news.google.com
Hans (54) en Tommy (50) staan al hun hele leven op de kermis van Helmond
„We misten steeds vaker attracties, omdat er nog maar één nacht tijd zat tussen Helmond en Tilburg.” Twee: veranderende tijden. „Vroeger waren we het enige evenement in een stad.” Drie: botsende belangen met de weekmarkt, winkeliers en inwoners van  ...
bron: www.ed.nl
Concert At Sea 2018 groot succes en datum 2019 editie bekend gemaakt
Door Cartman91 op 02 juli 2018 - 16:08 1 Afgelopen weekend was er weer een Concert At Sea, voor het eerst duurde deze drie dagen in plaats van twee. Deze editie was een groot succes te noemen, met 20.000 bezoekers op de donderdag en 40.000 op  ...
bron: www.festivalinfo.nl
Vind wat er te doen is in uw regio

Helmond
Helmond - wat is er te doen?
afbeelding: Wikimedia