Wat is er te doen in Haarlem

Haarlem, juni 2019 - wat is er te doen? Op Te Doen In staat een lijst van dingen om uit te voeren in Haarlem. See you in Haarlem!

Blik vooruit juli 2019 in Haarlem

4 dagen lang dansen, zingen en acteren tijdens de Musical4Daagse
   Amersfoort Nu Voor het eerst in Flint: 4 dagen lang dansen, zingen en acteren tijdens de Musical4Daagse. De wandel- en zwem 4-daagse kent iedereen wel. Wat zou er ...
bron: www.amersfoortnu.nl
Recordaantal restaurants voor Dining with the Stars 2019
   Misset Horeca Een recordaantal van 100 restaurants doet mee aan de actieweek Dining with the Stars. De prijs voor een viergangenlunch is 42,50 euro, voor een ...
bron: www.missethoreca.nl
Save the dates! Alle grote evenementen in Haarlem in 2019 op een rij - indebuurt Haarlem
   indebuurt De Haarlemse evenementenkalender voor 2019 is bekend. Deze leuke feestjes, festivals en andere evenementen staan in Haarlem op de kalender.
bron: indebuurt.nl
METRO'S 5 CONCERTEN DIE IN DE VERKOOP GAAN #44
   Metronieuws.nl Elke week geeft Metro's muziekjournalist Pierre Oitmann je vijf tips voor concerten die in de verkoop gaan.
bron: www.metronieuws.nl
Relatiebeheerder nalatenschappen bij het Nederlands Bijbelgenootschap
   De Dikke Blauwe Functie: Relatiebeheerder nalatenschappen Organisatie: Nederlands Bijbelgenootschap Aantal uren: 24-36 uur Locatie: Haarlem Vervaldatum: 1 juli 2019.
bron: www.dedikkeblauwe.nl

Stadswandeling Haarlem

Verken Haarlem al wandelend. Ontdek de historische straatjes en gebouwen, de unieke winkeltjes, de diverse bezienswaardigheden en probeer de heerlijke eetgelegenheden.

Haarlem museum

Altijd wat te doen in Haarlem: indrukwekkende musea. Haarlem heeft diverse mooie musea. Een leuk idee voor de complete familie. Zoals bijvoorbeeld het Het Dolhuys, landelijk psychiatriemuseum, Museum De Hallen, het NZH Vervoer Museum, (de Blauwe Tram) en het Historisch Museum Haarlem (cultuurhistorie van Zuid-Kennemerland).

Musea die ook bezoek waard zijn in Haarlem: het Geologisch Museum (1853-1864), het Teylers Museum (het oudste openbare museum van Nederland) en het Frans Hals Museum.

Winkelen in Haarlem

Haarlem kent een groot aantal diverse winkels. Neem een dagje vrij of ga in het weekend lekker op stap in Haarlem. Uit de wijde omgeving komen mensen naar Haarlem om hier te shoppen.

Naar de Haarlemse bioscoop

Ga een avondje naar de bioscoop in Haarlem of omgeving. Geniet een avondje samen met een vriend of vriendin van de film.


Plattegrond Haarlem


Grotere kaart weergeven

Haarlem - wat is er te doen?

Niels Geusebroek zingt Coldplay in het Patronaat
Niels Geusebroek staat vrijdag weer in het Patronaat. Ditmaal echter niet met zijn eigen liedjes, maar met het repertoire van Coldplay. Het is het elfde concert in zijn zogenaamde 'Throwback to' tournee en die blijkt een groot succes. Maar komen de ...
bron: www.noordhollandsdagblad.nl
This RSS feed URL is deprecated
This RSS feed URL is deprecated, please update. New URLs can be found in the footers at https://news.google.com/news
bron: news.google.com
Bars and Melody met 'Choke Tour' naar Patronaat Haarlem
Bars and Melody staat op donderdag 27 maart 2019 op het podium van Patronaat in Haarlem . Het concert maakt deel uit van de 'Choke Tour' en vindt plaats naar aanleiding van het album 'Choke', dat begin 2019 uitkomt. Zanger Charlie (Melody) en rapper  ...
bron: www.artiestennieuws.nl
Haarlemmermeer wil congressen lokken
Haarlemmermeer heet voortaan Eventpark Amsterdam. Niet echt natuurlijk, maar wel voor wie accommodatie zoekt om congressen of evenementen te houden. Onder deze noemer gaan namelijk 27 ondernemingen - tot nu toe, de verwachting is dat dat er  ...
bron: www.noordhollandsdagblad.nl
Uittip: laatste concert in de gevangenis van Haarlemse singer songwriter
De afgelopen drie weken waren er verschillende concerten in de koepelgevangenis. De 'Take me to Prison'-reeks wordt dit weekend afgesloten door de Haarlemse singer-songwriter Yorick van Norden & Friends. De muzikale vrienden zijn: Clean Pete, Judy  ...
bron: indebuurt.nl
Vind wat er te doen is in uw regio

Haarlem
Haarlem - wat is er te doen?
afbeelding: Wikimedia