Wat te doen in Groningen

Wat is er in juni te doen in Groningen? Hieronder is een overzicht van ideeen om uit te voeren in Groningen. Veel plezier in Groningen!

Binnenkort in Groningen

Hennie Sanders wordt nieuwe voorzitter Raad van Bestuur van Ommelander Ziekenhuis in Scheemda
   Dagblad van het Noorden Hennie Sanders is benoemd tot voorzitter van de Raad van Bestuur van het Ommelander Ziekenhuis Groningen.
bron: www.dvhn.nl
St Salvator's Chapel Choir en Roden Girl Choristers in Der Aa-kerk
   Groninger Gezinsbode GRONINGEN - Het Schotse St Salvator's Chapel Choir en de Roden Girl Choristers geven vrijdag 21 juni een concert in de Der Aa-kerk in Groningen. Onder de ...
bron: gezinsbode.nl
Lopers Runners brengen bevrijdingsvuur naar Groningen
   Rtveen STADSKANAAL – Loopgroep Runners uit Stadskanaal mag op zondag 5 mei het Bevrijdingsfestival in Groningen openen door het ontsteken van het ...
bron: rtveen.nl
Tamara Kroll nieuw lid raad van bestuur Martini Ziekenhuis
   Groninger Gezinsbode GRONINGEN - De raad van toezicht van het Martini Ziekenhuis heeft Tamara Kroll (42) uit Dwingeloo benoemd tot lid van de raad van bestuur van het Martini ...
bron: gezinsbode.nl
Gewaagd vrouwelijk naakt bij CBK Groningen
   Oog TV Vanaf 25 mei t/m 6 juli 2019 presenteert het CBK Groningen The Female Presence: Een unieke verzameling vrouwbeelden gemaakt door Elisabet Stienstra. De.
bron: www.oogtv.nl

Groningen museum

Altijd wat te doen in Groningen: bezoek de indrukwekkende musea. Groningen heeft diverse mooie musea om een bezoek te brengen. Zoals bijvoorbeeld het Universiteitsmuseum Groningen, het Nederlands Stripmuseum, het Volkenkundig museum 'Gerardus van der Leeuw' (opgeheven in 2003; collectie deels Universiteitsmuseum), het Groninger Museum en Museum Canadian Allied Forces.

Musea die ook bezoek waard zijn in Groningen: het Grafisch Museum Groningen, het Niemeyer Tabaksmuseum (opgeheven op 1 januari 2011), het Noordelijk Scheepvaartmuseum en het Natuurmuseum Groningen (opgeheven in 2008; collectie deels Universiteitsmuseum).

Naar de Groningense bioscoop

Ga naar de bioscoop in Groningen of omgeving.

Eten in Groningen

Altijd gezellig: lekker uit eten in Groningen. In Groningen zijn een aantal voortreffelijke restaurants en eetcafes te vinden, waar u heerlijk kunt dineren.

Winkelen in Groningen

Groningen kent een groot aantal diverse winkels. Neem een dagje vrij of ga in het weekend lekker shoppen in Groningen.


Plattegrond Groningen


Grotere kaart weergeven

Groningen - wat is er te doen?

Delfpop zorgt voor ruzie onder ondernemers Delfzijl: 'Het evenement is ons afgestolen'
   Dagblad van het Noorden Festival Delfpop, nu Deltapop, zorgt voor tweespalt tussen de ondernemers aan het Molenbergplein. Een deel van de ondernemers voelt zich buitenspel gezet.
bron: www.dvhn.nl
Sean Paul naar De Oosterpoort in Groningen
   Groninger Gezinsbode GRONINGEN - Sean Paul, de koning van de dancehall, geeft woensdag 3 juli een concert in De Oosterpoort in Groningen.
bron: gezinsbode.nl
Truck evenement weer groot succes
   112 Groningen Niebert - Op zaterdag 11 mei j.l was er weer het jaarlijkse truckers evenement in het Westerkwartier georganiseerd door de Nienoord truckers. Tijdens deze dag ...
bron: www.112groningen.nl
Student en Stad wil dat het Songfestival wél naar Groningen komt
   RTV Noord Het Eurovisie Songfestival moet wel degelijk naar Groningen komen. Dat vindt de partij Student en Stad in de Groninger gemeenteraad.
bron: www.rtvnoord.nl
15:09 Orgelconcert Minne Veldman in Martinikerk in Groningen
   Groninger Gezinsbode GRONINGEN - Organist Minne Veldman geeft zaterdag 25 mei een concert op het Schnitger-orgel van de Martinikerk in Groningen. Dit concert is onderdeel van ...
bron: gezinsbode.nl
Vind wat er te doen is in uw regio

Groningen
Groningen - wat is er te doen?
afbeelding: Wikimedia