Wat te doen in Groningen

Wat is er in augustus te doen in Groningen? Hieronder is een overzicht van ideeen om uit te voeren in Groningen. Veel plezier in Groningen!

Binnenkort in Groningen

Petra Smeets nieuw lid CvB Hanzehogeschool
   ScienceGuide Nieuws | de redactie. 19 juli 2019 | Per september 2019 zal Petra Smeets verantwoordelijk zijn voor de portefeuille Bedrijfsvoering van de Hanzehogeschool.
bron: www.scienceguide.nl
De Houtstek Slochteren: bouwen met hout van de buurman
   Cobouw Met hout uit de bossen van 'buurman' Staatsbosbeheer wordt in Slochteren vlak na de zomervakantie een nieuw dorpshuis gebouwd: Houtstek.
bron: www.cobouw.nl
Shell Papers: Assen en Groningen handelen, terwijl het stil blijft in Den Haag
   Follow the Money In Assen en Groningen schoof het Platform Authentieke Journalistiek (PAJ) aan tafel bij provincie- en gemeenteambtenaren voor eerste overleggen over de ...
bron: www.ftm.nl
Klassiekers, derby's, toppers en meer! Seizoen 2019/2020
   Voetbal247.nl Wij hebben vast wat werk voor jou gedaan door alle topwedstrijden in Europa te verzamelen op één plek. Kijk naar de klassiekers of juist beladen derby's in ...
bron: www.voetbal247.nl
NBB maakt opponenten BCE '78 bekend
   Ede Stad EDE De Edese basketballers BCE '78 (archieffoto) zijn komend seizoen weer ingedeeld in de landelijke tweede divisie. BCE '78 treft veel tegenstanders uit het ...
bron: edestad.nl

Groningen museum

Altijd wat te doen in Groningen: bezoek de indrukwekkende musea. Groningen heeft diverse mooie musea om een bezoek te brengen. Zoals bijvoorbeeld het Universiteitsmuseum Groningen, het Nederlands Stripmuseum, het Volkenkundig museum 'Gerardus van der Leeuw' (opgeheven in 2003; collectie deels Universiteitsmuseum), het Groninger Museum en Museum Canadian Allied Forces.

Musea die ook bezoek waard zijn in Groningen: het Grafisch Museum Groningen, het Niemeyer Tabaksmuseum (opgeheven op 1 januari 2011), het Noordelijk Scheepvaartmuseum en het Natuurmuseum Groningen (opgeheven in 2008; collectie deels Universiteitsmuseum).

Naar de Groningense bioscoop

Ga naar de bioscoop in Groningen of omgeving.

Eten in Groningen

Altijd gezellig: lekker uit eten in Groningen. In Groningen zijn een aantal voortreffelijke restaurants en eetcafes te vinden, waar u heerlijk kunt dineren.

Winkelen in Groningen

Groningen kent een groot aantal diverse winkels. Neem een dagje vrij of ga in het weekend lekker shoppen in Groningen.


Plattegrond Groningen


Grotere kaart weergeven

Groningen - wat is er te doen?

PvdA vraagt reddingsactie ijsbaan Grote Markt - Groningen
   Dagblad van het Noorden De gemeente Groningen moet zich niet zomaar neerleggen bij het afblazen van de traditionele ijsbaan op de Grote Markt, komende winter.
bron: www.dvhn.nl
Sting cancelt concert 'op doktersadvies', enkele weken na Stadspark Live in Groningen
   Dagblad van het Noorden Hoewel hij op Stadspark Live nog de sterren van de hemel speelde, moest Sting vandaag op doktersvoorschrift zijn optreden op het Gent Jazz festival afzeggen.
bron: www.dvhn.nl
Speciaal MONO-fietsparcours voor bezoekers fietstoertocht Haren-Haren - Stad
   Dagblad van het Noorden Bezoekers van het fietsevenement Haren-Haren, dat aanstaande zondag plaatsvindt, kunnen meedoen aan een speciaal MONO-fietsparcours. Verkeerswijzer ...
bron: www.dvhn.nl
Weekendtips voor Groningen #27
   Nieuws.nl Van Culinaire Verleiding tot Streekproductenmarkt, Beachvolleybal en New Attraction Block Jam tot Rozenfestival en 'ommetje door de weilanden'.
bron: groningen.nieuws.nl
Zomeravondconcert van Amicitia in de muziekkoepel Musselkanaal - Stadskanaal
   Dagblad van het Noorden Muziekliefhebbers kunnen vrijdagavond 12 juli naar de muziekkoepel aan het Willem Diemerplein in Musselkanaal komen om te luisteren naar nummers van ...
bron: www.dvhn.nl
Vind wat er te doen is in uw regio

Groningen
Groningen - wat is er te doen?
afbeelding: Wikimedia