Wat te doen in Enschede

Wat te doen in Enschede, augustus 2019? Hieronder staat een overzicht van ideeen om te doen in Enschede. Veel plezier in Enschede!

Binnenkort in Enschede

NBB maakt opponenten BCE '78 bekend
   Ede Stad EDE De Edese basketballers BCE '78 (archieffoto) zijn komend seizoen weer ingedeeld in de landelijke tweede divisie. BCE '78 treft veel tegenstanders uit het ...
bron: edestad.nl
Proef Eet 2019: de eerste deelnemers zijn bekend gemaakt - indebuurt Enschede
   indebuurt Ben jij benieuwd welke restaurants, cateraars en brouweijen dit jaar meedoen aan de Proef Eet? De eerste deelnemers van 2019 zijn al bekend gemaakt.
bron: indebuurt.nl
Dit zijn de eerste namen voor Tuckerville 2019 | Enschede
   Tubantia ENSCHEDE - De eerste namen voor de vierde editie van festival Tuckerville zijn bekend. BLØF, James Morrison, Daniël Lohues en Rowwen Hèze komen op 7 ...
bron: www.tubantia.nl
Let op: Milieu-inspecteurs starten met controlebezoeken informatieplicht energie
   Koninklijke KVGO U kunt uw Informatieplicht nu ook heel eenvoudig regelen via de Energie RI&E, die u met veel achtergrondinformatie over de maatregelen ondersteunt tijdens ...
bron: www.kvgo.nl
Dit zijn de leukste uitjes voor de maand augustus - indebuurt Enschede
   indebuurt Ook in de maand augustus hoeven we ons niet te vervelen, want er worden genoeg leuke dingen georganiseerd in Enschede. Kijk maar eens mee naar dit ...
bron: indebuurt.nl

Activiteiten in Enschede

Sport geeft ontspanning. In Enschede zijn vele sportfaciliteiten. Verzet uw gedachten en sport u fit met fitness, squash, wandklimmen of tennis. Meer op zoek naar echt ontspannen? Bezoek dan de sauna. Of doeeen dagje yoga!

Eten in Enschede

Altijd gezellig: lekker uit eten in Enschede. In Enschede zijn een aantal voortreffelijke restaurants en bistros te vinden, waar u smakelijk kunt eten.

Stadswandeling Enschede

Leuk om te doen: maak een mooie stadswandeling door Enschede. Verken de historische gebouwen, de diverse bezienswaardigheden en maak kennis met de lokale specialiteiten. Heeft u wat meer tijd, maak dan de wandeling door Enschede en Glanerbrug en ontdek Enschede en omgeving.

Enschede museum

Wat is er te doen in Enschede? Enschede heeft een aantal aansprekende musea. Zoals bijvoorbeeld TwentseWelle en het Rijksmuseum Twenthe.


Plattegrond Enschede


Grotere kaart weergeven

Wat te doen in Enschede vandaag

Dit kun je vanavond verwachten van het Sterren Muziekfeest in Enschede
   Tubantia VIDEOENSCHEDE - Duizenden muziekliefhebbers gaan vanavond los op Frans Bauer, Gerard Joling, Jannes, Samantha Steenwijk en vele andere artiesten.
bron: www.tubantia.nl
Muziekfeest op het Plein in Enschede: de laatste info
   indebuurt Op dinsdag 2 juli komt het Sterren Muziekfeest op het Plein naar Enschede. Lees hier de laatste praktische informatie over dit muzikale evenement.
bron: indebuurt.nl
Metropool een jaar in Enschede: nog zoeken naar de 'totaalbeleving'
   Tubantia ENSCHEDE - Metropool kwam in 2018 naar Enschede. Een jaar later weet nog niet iedereen dat voormalig poppodium Atak erbij hoort. De 'totaalbeleving' rond ...
bron: www.tubantia.nl
Proef Eet 2019: de eerste deelnemers zijn bekend gemaakt
   indebuurt Ben jij benieuwd welke restaurants, cateraars en brouweijen dit jaar meedoen aan de Proef Eet? De eerste deelnemers van 2019 zijn al bekend gemaakt.
bron: indebuurt.nl
Nicolas Mansfield onwel: concert Orkest van het Oosten stilgelegd
   Tubantia ENSCHEDE - Het concert dat het Orkest van Oosten vrijdagavond gaf op de Oude Markt in Enschede, is even na negen uur stilgelegd. Nicolas Mansfield ...
bron: www.tubantia.nl
Vind wat er te doen is in uw regio

Enschede
Enschede - wat is er te doen?
afbeelding: Wikimedia