Wat is er te doen in Eindhoven

Eindhoven, augustus 2019 - wat is er te doen? Op deze pagina staat een lijst van ideeen om te ondernemen in Eindhoven. See you in Eindhoven!

Blik vooruit september 2019 in Eindhoven

DSPE Optics Week terug in Eindhoven
   MetaalNieuws De vierde DSPE Optics Week zal van 30 september tot en met 3 oktober plaatsvinden in Eindhoven. Het vierdaagse evenement omvat een symposium, ...
bron: www.metaalnieuws.nl
BrixCRM opent vestiging in Eindhoven
   Emerce Per 1 september 2019 start BrixCRM met een nieuwe vestiging in Eindhoven, in de innovatieve toptechnologieregio Brainport. Met deze uitbreiding versterkt ...
bron: www.emerce.nl
Even opletten: de belangrijkste wegwerkzaamheden in Eindhoven
   indebuurt De gemeente Eindhoven heeft zojuist de planning bekend gemaakt waar deze zomer wegwerkzaamheden zijn. Op deze wegen is het even opletten dus!
bron: indebuurt.nl
TU Eindhoven investeert 100 miljoen in nieuw AI-instituut - Algemeen
   Aandrijven en Besturen De TU Eindhoven bouwt aan het Eindhoven Arificial Intelligence Systems Institute (EAISI), om meer bekendheid van het eigen onderwijs en onderzoek op dit ...
bron: www.aandrijvenenbesturen.nl
Honderd miljoen euro en 50 docenten voor nieuw Artificial Intelligence instituut in Eindhoven: EAISI
   Innovation Origins NL Het Eindhoven Artificial Intelligence Systems Institute (EAISI) start in september aan de TU Eindhoven. 100 miljoen aan inversteringen, 50 hoogleraren.
bron: innovationorigins.com

Eten in Eindhoven

Altijd gezellig: lekker uit eten in Eindhoven. In Eindhoven zijn een aantal goede restaurants en cafes te vinden, waar u heerlijk kunt eten.

Stappen in Eindhoven

Er is altijd wat te doen in Eindhoven. Denk aan: in Eindhoven naar het theater, een voorstelling, een concert gaan of stappen in Eindhoven.

Eindhoven museum

Wat is er meer te doen in Eindhoven? Eindhoven heeft diverse mooie musea om een bezoek te brengen. Zoals bijvoorbeeld Museum Kempenland, het Van Abbemuseum, Philips Gloeilampenfabriekje anno 1891, het Historisch Openlucht Museum Eindhoven, het DAFmuseum en Centrum Kunstlicht in de Kunst.

Naar de Eindhovense bioscoop

Ga naar de bioscoop in Eindhoven of omgeving.


Plattegrond Eindhoven


Grotere kaart weergeven

Wat te doen in Eindhoven vandaag

Kans op Formule E-race in Eindhoven
   Eindhovens Dagblad EINDHOVEN - Formule E, het internationale circus met elektrische racewagens, strijkt mogelijk in Eindhoven neer. De gemeente is benaderd door de ...
bron: www.ed.nl
Duimen voor een droge Koningsdag in Eindhoven
   Eindhovens Dagblad EINDHOVEN - Regen, wind en kou. De weersvoorspellingen willen nog niet echt meewerken aan een Oranjefeest tijdens Koningsnacht en -dag.
bron: www.ed.nl
Dutch Technology Week trekt vanuit Eindhoven het land in
   Eindhovens Dagblad EINDHOVEN - In zijn achtste jaar slaat de Dutch Technology Week (DTW) vanuit Eindhoven zijn vleugels verder uit. Op 22 plekken in het land zijn evenementen ...
bron: www.ed.nl
Maxazine presents: Gilbert O'Sullivan in Muziekgebouw Eindhoven -
   Maxazine Gilbert O' Sullivan komt in 2020 voor een eenmalig concert naar Nederland. Op zaterdag 01 februari staat hij in de grote zaal van Muziekgebouw Eindhoven.
bron: www.maxazine.nl
Concert met hedendaagse muziek door CoMA Maastricht en CoMA Eindhoven
   De Limburger CoMA Maastricht en CoMA Eindhoven geven op zondag 12 mei een gezamenlijk concert in de expositieruimte van de ECI Cultuurfabriek in Roermond.
bron: www.limburger.nl
Vind wat er te doen is in uw regio

Eindhoven
Eindhoven - wat is er te doen?
afbeelding: Wikimedia