Wat te doen in Dordrecht

Dordrecht, mei 2015 - wat is er te doen? Op Te Doen In vindt u een overzicht van dingen om uit te voeren in Dordrecht. Een handig overzicht met tips. See you in Dordrecht!

Blik vooruit juni 2015 in Dordrecht

Tweetal aangehouden voor brandstichting kerk Heiloo
Twee jongemannen (24 en 17) uit Heiloo zijn aangehouden op verdenking van brandstichting in een leegstaande kerk in hun woonplaats op tweede paasdag. De mannen worden ook verdacht van vernielingen in de kerk, meldt de politie donderdag.
bron: www.nu.nl
'Vrouw uit Kerkrade omgekomen door Nepal'
een uur geleden Binnenland Wederom grote vondst drugsafval in Den Bosch In Den Bosch lagen vrijdag tientallen vaten met chemicaliën aan de Gemaalweg, in de Limburgse gemeente Schinnen werden op twee verschillende plaatsen soortgelijke  ...
bron: www.nu.nl
A16 bij Dordrecht enkele uren dicht na ongeval
Door een ongeval donderdagnacht op de A16 tussen Breda en Rotterdam is de snelweg ter hoogte van Dordrecht enkele uren afgesloten geweest. Verkeer richting Rotterdam werd omgeleid over de N3 en de A15, vanaf de afslag 20 bij Papendrecht.
bron: www.nu.nl
Dordrecht Nationale Onderwijsstad 2015-2016
De Toetsingscommissie van de stichting Nationale Onderwijsweek heeft Dordrecht verkozen tot Nationale Onderwijsstad 2015-2016. Dat heeft de stichting vandaag bekend gemaakt aan wethouder Onderwijs Bert van de Burgt in de Duurzaamheidsfabriek in  ...
bron: www.dordrecht.net
Directeur Esther Voet weg bij CIDI
Esther Voet gaat weg bij het Centrum Documentatie Informatie Israël (CIDI). De reden is een verschil van inzicht met het bestuur over de toekomst van de organisatie. ''Beide partijen kwamen tot de conclusie dat die koers een ander directeursprofiel ...
bron: www.nu.nl

Wat te doen vandaag?

Ga een avondje naar de bioscoop in Dordrecht of omgeving. Een aantal van de beste films van dit moment zijn: Im Labyrinth des Schweigens, Jimi: All Is by My Side, It Follows, Ex Machina en Atlantic..

Dordrecht museum

Wat is er te doen in Dordrecht? Dordrecht heeft diverse mooie musea om te bezoeken. Een goed idee voor een uitje voor de complete familie. Zoals bijvoorbeeld Huis Van Gijn, het Dordrechts Museum en Museum twintighoeven.

Winkelen in Dordrecht

Dordrecht kent een groot aantal diverse winkels. Neem een dagje vrij of ga in het weekend shoppen in Dordrecht. Uit de wijde omgeving komen mensen naar Dordrecht om hier te shoppen.

Eten in Dordrecht

Altijd gezellig: lekker uit eten in Dordrecht. In Dordrecht zijn diverse goede restaurants en eetcafes te vinden, waar u culinair kunt eten.


Plattegrond Dordrecht


Grotere kaart weergeven

Dordrecht - wat is er te doen?

Show Your Moves op het Leerpark
Op 15 en 16 mei 2015 is Dordrecht wederom gastheer van een evenement met internationale allure, de Europese Kampioenschappen Hiphop. Tijdens dit spectaculaire evenement in Sportboulevard Dordrecht strijden ruim 700 dansers uit heel Europa voor  ...
bron: www.dordrecht.net
Man aangehouden voor diefstal van stroomkabels Rotterdamse schepen
De politie heeft zondagochtend een 62-jarige man aangehouden voor diefstal van stroomkabels van schepen op het Noordereiland in Rotterdam. Dat meldt de politie zondag. Al wekenlang worden op het Noordereiland walstroomkabels gestolen.
bron: www.nu.nl
Concert op “Titanic-vleugel” in het Dordts Patriciërshuis
De wereldberoemde fortepianist Bart van Oort, verbonden aan het Haags Conservatorium heeft een naam hoog te houden op het gebied van de Nocturne. De Nocturne, die door John Field in het vierde kwart van de 18e eeuw voor het eerst is gecomponeerd  ...
bron: www.dordrecht.net
Politie schiet man in been bij aanhouding
De man, die zich volgens de politie erg agressief gedroeg, werd in zijn been geraakt. De agenten kwamen vrijdag rond 22.15 af op een melding van een inbraak. De inbreker verzette zich hevig tegen zijn aanhouding en daarop werd het schot gelost.
bron: www.nu.nl
Vind wat er te doen is in uw regio

Dordrecht
Dordrecht - wat is er te doen?
afbeelding: Wikimedia