Wat te doen in Doetinchem

Wat te doen in Doetinchem, september 2019? Op Te Doen In vindt u een lijst van ideeen om te ondernemen in Doetinchem. Een handig overzicht met diverse tips. Enjoy Doetinchem!

Blik vooruit oktober 2019 in Doetinchem

Nu alweer zin in vakantie? Op deze data vallen de schoolvakanties in Doetinchem
   indebuurt Op welke data vallen de schoolvakanties in Doetinchem in schooljaar 2019-2020 (regio midden)? Wij zochten het uit en zetten ze voor je op een rijtje.
bron: indebuurt.nl
Gespot: nog meer sushi in Doetinchem en wel op deze plek
   indebuurt Na het bericht over Mr. Sushi brengen we nog meer sushinieuws: ook aan de Terborgseweg komt er een sushitent: Fun Time.
bron: indebuurt.nl
Vanaf oktober in winkelcentrum De Bongerd: Venezia
   indebuurt De rasechte ondernemer Ercan Altan (49) wachtte al ruim vijf jaar lang op deze stek: een pand in winkelcentrum De Bongerd.
bron: indebuurt.nl
Nikki Prein is Miss Earth of the Netherlands 2019
   indebuurt Hoe vet: de in Doetinchem geboren Nikki Prein (21) is Miss Earth of the Netherlands 2019. Indebuurt zocht haar daags na haar grote succes thuis op.
bron: indebuurt.nl
Festivalseizoen geopend: 7 x superleuke festivals in Doetinchem - indebuurt Doetinchem
   indebuurt Bij deze verklaren we het festivalseizoen voor geopend! De komende maanden lopen de agenda's van Doetinchemmers weer over van leuke festivals. Van een ...
bron: indebuurt.nl

Wat te doen vandaag?

Ga naar de bioscoop in Doetinchem of omgeving. Geniet van de film.

Stadswandeling Doetinchem

Verken Doetinchem te voet. Ontdek de historische straatjes en gebouwen, de unieke winkeltjes en probeer de lekkere eetgelegenheden. Heeft u wat meer tijd, maak dan de wandeling door Doetinchem, Gaanderen en Wehl.

Doetinchem museum

Wat is er meer te doen in Doetinchem op cultureel gebied? Doetinchem heeft diverse interessante musea om te bezoeken. Een leuk idee voor de hele familie. Zoals bijvoorbeeld het Stadsmuseum Doetinchem en het Openbaar Vervoer Museum.

Sporten Doetinchem

In Doetinchem zijn een groot aantal sportfaciliteiten die aansluiten bij een actieve levensstijl. Verzet uw gedachten en sport u fit met fitness, squash, tennis, wandklimmen of tennis.


Plattegrond Doetinchem


Grotere kaart weergeven

Doetinchem - wat is er te doen?

The Violet Burning geeft vanavond een verrassingsconcert
   indebuurt De Amerikaanse rockband The Violet Burning geeft een verrassingsconcert in Doetinchem.
bron: indebuurt.nl
'Het is een chaos.' Baas-hondzwemmen sluit het buitenbadseizoen af
   Omroep Gelderland Het seizoen om buiten te zwemmen is in de meeste plaatsen afgelopen. Ook het Hessenbad in Hoog-Keppel sluit het buitenbad na zondag, maar niet zonder ...
bron: www.omroepgelderland.nl
Doetinchemmer Günther zette zich ruim 17 jaar in voor het Stadsfeest
   indebuurt “Hèhè”, verzucht Günter Giesen als hij zich in een stoel laat zakken. En terecht ook, na ruim 17(!) jaar voorbereidingen, optredens, boekingen, podiumbouw, ...
bron: indebuurt.nl
Stadsfeest Doetinchem ambitieus na zware jaren
   Omroep Gelderland De 34e editie van het Stadsfeest in het centrum van Doetinchem start donderdag met de 'dancetour' en de 'klassieke avond'. De organisatie van het feest wil na ...
bron: www.omroepgelderland.nl
Metropolis en Baroeg Open Air in problemen omdat Zuiderpark geen evenemententerrein mag zijn
   Festivalinfo Donkere wolken voor de Rotterdamse festivals Metropolis, Crazy Sexy Cool Halloween en Baroeg Open Air. Na protesten van twee bewoners is het bestemmin.
bron: www.festivalinfo.nl
Vind wat er te doen is in uw regio

Doetinchem
Doetinchem - wat is er te doen?
afbeelding: Wikimedia