Wat is er te doen in Den Haag

Den Haag, juni 2019 - wat is er te doen? Op deze pagina vindt u een lijst van suggesties om te doen in Den Haag. Een handig overzicht met diverse tips. Veel plezier in Den Haag!

Binnenkort te doen in Den Haag

Jeugdkeeper Kilian Nikiema tekent vol trots eerste contract
   ADO Den Haag Een heugelijk moment voor Kilian Nikiema. De jeugdkeeper van ADO Den Haag heeft woensdag zijn eerste contract getekend bij ADO Den Haag.
bron: adodenhaag.nl
West Wekker: Plaatsing bijzonder beeld en studenten ontwikkelen energieopwekkend appartement
   Omroep West Goedemorgen! Vandaag laten we de sigaretten voor wat ze zijn want het is Wereld Niet-Rokendag. Dichter in de buurt. op de Binckhorst in Den Haag wordt ...
bron: www.omroepwest.nl
Grootschalige werkzaamheden Zuid-Holland in 2019
   Rijkswaterstaat We werken voor een goede bereikbaarheid aan de wegen in Zuid-Holland. Daarom voeren we werkzaamheden uit aan de wegen van de A20, N44, A4 en A16.
bron: www.rijkswaterstaat.nl
Onderhoudswerkzaamheden A4: 14-17 juni 2019
   Rijkswaterstaat We voeren van 14 tot 17 juni 2019 onderhoudswerkzaamheden uit op de snelweg A4 vanuit Den Haag richting Rotterdam. Lees meer.
bron: www.rijkswaterstaat.nl
A4: werkzaamheden Rotterdam richting Den Haag
   Rijkswaterstaat Rijkswaterstaat voert van 21 tot 24 juni 2019 onderhoudswerkzaamheden uit op de A4 vanuit Rotterdam richting Den Haag. Lees meer over de ...
bron: www.rijkswaterstaat.nl

Wat te doen vandaag?

Ga een avondje naar de bioscoop in Den Haag of omgeving.

Dagje uit Den Haag

Wat is er meer te doen in Den Haag op cultureel gebied? Den Haag heeft een aantal interessante musea om een bezoek te brengen. Zoals bijvoorbeeld Museum Meermanno of Museum van het Boek, Museum voor Communicatie (voorheen PTT museum), het GEM Museum voor actuele kunst, Museon, het Nederlands Letterkundig Museum en Documentatiecentrum, het Haags Historisch Museum, De Mesdag Collectie, Mauritshuis, Panorama Mesdag en het Haags Openbaar Vervoer Museum.

Musea die ook bezoek waard zijn in Den Haag: het Fotomuseum Den Haag, Beelden aan Zee, het Gemeentemuseum Den Haag, Muzee Scheveningen, Humanity House, Museum Bredius, Gevangenpoort en Escher in het Paleis.

Uitgaan in Den Haag

Er is altijd wat te doen in Den Haag. Denk aan: in Den Haag naar het theater, de bioscoop, een optreden gaan of dineren in Den Haag.

Mooie stadswandeling Den Haag

Verken Den Haag al wandelend. Verken de historische straatjes en gebouwen en probeer de heerlijke eetgelegenheden.


Plattegrond Den Haag


Grotere kaart weergeven

Wat te doen in Den Haag vandaag

Schollenpop: Van een klein feestje naar een groots evenement (met tijdschema)
Arie heeft in al die jaren geen editie gemist en heeft het festival zien groeien van een klein feestje naar een grootschalig evenement met duizenden bezoekers. “Schollenpop is ooit opgezet door een vriendenclub die bandjes uit Den Haag liet optreden.
bron: denhaagfm.nl
Oud-wielrenner Thomas Dekker in Expeditie Robinson
2 dagen, 11 uren geleden Media Oud parlementair journalist Max de Bok overleden Voormalig voorzitter Max de Bok van de Nederlandse Vereniging van Journalisten (NVJ) is maandag in zijn woonplaats Den Haag overleden. De Bok is 83 jaar geworden.
bron: www.nu.nl
Den Haag wil sporthoofdstad van Europa worden
Den Haag heeft de kandidatuur vandaag bekendgemaakt. Dat gebeurde op de Olympic Experience, een olympisch evenement op het strand van Scheveningen. Met de titel wil Den Haag haar burgers aansporen om ook meer te gaan sporten. Den Haag   ...
bron: www.ad.nl
Muziek en dans op Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen
Verder zijn er concerten van acts als Crazy Piano's, Mainline 55, Last Night in Town, Meryn Bevelander Band, The Royal Hillbilly Club, The Orange Swing, Pub Daddies en Legendairs Brassband. De optredens zijn steeds voorafgaand aan de vuurwerkshows  ...
bron: denhaagfm.nl
Di-rect geeft benefietconcert voor Unicef in Kurhaus
Dat maakte zanger Marcel Veenendaal van de band dinsdagochtend bekend op Den Haag FM. image “Het is wel bijzonder ja”, zegt Marcel. “Er zijn maar weinog concerten geweest in het Kurhaus, maar daaronder wel een legendarisch concert van de  ...
bron: denhaagfm.nl
Vind wat er te doen is in uw regio

Den Haag
Den Haag - wat is er te doen?
afbeelding: Wikimedia