Wat is er te doen in Den Haag

Den Haag, juni 2020 - wat is er te doen? Op deze pagina vindt u een lijst van suggesties om te doen in Den Haag. Een handig overzicht met diverse tips. Veel plezier in Den Haag!

Binnenkort te doen in Den Haag

Wat te doen vandaag?

Ga een avondje naar de bioscoop in Den Haag of omgeving.

Dagje uit Den Haag

Wat is er meer te doen in Den Haag op cultureel gebied? Den Haag heeft een aantal interessante musea om een bezoek te brengen. Zoals bijvoorbeeld Museum Meermanno of Museum van het Boek, Museum voor Communicatie (voorheen PTT museum), het GEM Museum voor actuele kunst, Museon, het Nederlands Letterkundig Museum en Documentatiecentrum, het Haags Historisch Museum, De Mesdag Collectie, Mauritshuis, Panorama Mesdag en het Haags Openbaar Vervoer Museum.

Musea die ook bezoek waard zijn in Den Haag: het Fotomuseum Den Haag, Beelden aan Zee, het Gemeentemuseum Den Haag, Muzee Scheveningen, Humanity House, Museum Bredius, Gevangenpoort en Escher in het Paleis.

Uitgaan in Den Haag

Er is altijd wat te doen in Den Haag. Denk aan: in Den Haag naar het theater, de bioscoop, een optreden gaan of dineren in Den Haag.

Mooie stadswandeling Den Haag

Verken Den Haag al wandelend. Verken de historische straatjes en gebouwen en probeer de heerlijke eetgelegenheden.


Plattegrond Den Haag


Grotere kaart weergeven

Wat te doen in Den Haag vandaag

Den Haag uitagenda van juli 2019 - indebuurt Den Haag
   indebuurt Dit weekend is er weer zo veel te doen, we kunnen bijna niet kiezen. We hebben de leukste uitjes voor je op de agenda gezet, veel plezier!
bron: indebuurt.nl
Wat te doen op De Parade, die vandaag begint in Den Haag? In zes routes door het theater- en muziekfestival
   Volkskrant Vandaag, vrijdag, gaat De Parade van start in Den Haag. 10 dagen lang zijn ruim vijftig voorstellingen te zien. Daarna reist het festival naar Utre ...
bron: www.volkskrant.nl
Nieuwe generatie Afrikaanse muzikanten op The Hague African Festival
   Den Haag Centraal The Hague African Festival is al meer dan tien jaar het evenement dat de bijzondere en diverse cultuur van het werelddeel in de spotlight zet. Directeur George ...
bron: www.denhaagcentraal.net
Uniek dubbelconcert van Tim Akkerman en Alexander Broussard in Zuiderparktheater
   Den Haag FM De Haagse zanger Tim Akkerman speelt zaterdag 22 juni in het Zuiderparktheather een eenmalig dubbelconcert samen met Alexander Broussard.
bron: denhaagfm.nl
De Parade staat deze week in Den Haag
   Theater.nl Theaterfestival De Parade staat tot het einde van deze week in Den Haag in het Westbroekpark. Dit weekend opende De Parade daar haar deuren en je kunt er ...
bron: www.theater.nl
Vind wat er te doen is in uw regio

Den Haag
Den Haag - wat is er te doen?
afbeelding: Wikimedia