Wat te doen in Bergen op Zoom

Bergen op Zoom, september 2014 - wat is er te doen? Op deze pagina is een overzicht van ideeen om te ondernemen in Bergen op Zoom. Geniet van Bergen op Zoom!

Winkelen in Bergen op Zoom

Bergen op Zoom kent een groot aantal diverse winkels. Neem een dagje vrij of ga in het weekend winkelen in Bergen op Zoom.

Stadswandeling Bergen op Zoom

Verken Bergen op Zoom te voet. Verken de unieke straatjes en probeer de heerlijke eetgelegenheden. Bergen op Zoom en Halsteren zijn de moeite waard om al wandelend te ervaren.

Museum in Bergen op Zoom

Wat is er te doen in Bergen op Zoom op cultureel gebied? Bergen op Zoom heeft een aantal interessante musea om te bezoeken. Zoals bijvoorbeeld Het Markiezenhof.

Stappen in Bergen op Zoom

Er is altijd wat te doen in Bergen op Zoom. Denk aan: in Bergen op Zoom naar het theater, een optreden gaan of stappen in Bergen op Zoom.


Plattegrond Bergen op Zoom


Grotere kaart weergeven

Bergen op Zoom - wat is er te doen?

Mark Lotterman in Waterput
BERGEN OP ZOOM - InStore optredens, De Waterput weet wel waar ze de muziekliefhebber mee blij moeten maken. De kleine intieme optredens zorgen voor een directe band met het publiek en de muziek is al te vaak zo anders dan de CD of het doorsnee  ...
bron: www.deweekkrant.nl
De Leutige Kra bben gaan er voor!
Bergen op Zoom - Het moet allemaal gaan gebeuren op zaterdag 21 september. Diegenen die de jaarlijkse Bergse evenementen een beetje op het netvlies hebben weten direct dat ik het over het Bergs Krabbenfestival heb. Dit jaarlijkse muziekfeest mag  ...
bron: www.deweekkrant.nl
Weekendprognose 27 - 30 september
Dit weekend vinden weer op diverse plaatsen werkzaamheden en evenementen plaats die voor extra verkeersdrukte kunnen gaan zorgen. Drenthe: De N33 is tussen Assen-Zuid en Gieten in beide richtingen afgesloten voor werkzaamheden ... Van vrijdag 22:00 uur ...
bron: www.vid.nl
Bergen krijgt 'bolwerk voor de kunst'
BERGEN OP ZOOM - Het moet een bolwerk worden voor kunst en kunstzinnig. Een ontmoetingsplek waar jonge of ... "Want een expositie is meer dan een tentoonstelling, een concert meer dan een muzikaal optreden. Er zit een verhaal achter. Dat moet  ...
bron: www.bndestem.nl
Op zondag 17 november: Klassieke gitaar in Ossendrecht
“ Concerten op de klassieke gitaar in West Brabant” gaat zijn tweede jaar in! Het doel van deze concerten is ervoor te zorgen dat iedereen die belangstelling heeft voor dit prachtige instrument niet ver hoeft te reizen om van goed gitaarspel te genieten.
bron: www.deweekkrant.nl
Vind wat er te doen is in uw regio
Bergen op Zoom
Bergen op Zoom - wat is er te doen?
afbeelding: Wikimedia