Wat is er te doen in Apeldoorn

Wat is er in april en mei te doen in Apeldoorn? Hieronder is een lijst van dingen om te ondernemen in Apeldoorn. Een handig overzicht met diverse tips op cultureel en culinair gebied. Veel plezier in Apeldoorn!

Binnenkort in Apeldoorn

Google komt met Digitale Werkplaats en gratis workshops naar Apeldoorn - indebuurt Apeldoorn
   indebuurt Vanaf 13 mei komt Google met de Digitale Werkplaats in Apeldoorn workshops geven over onder andere het vergroten van online zichtbaarheid van je bedrijf.
bron: indebuurt.nl
Regus huurt in Rijswijk en Apeldoorn
   Vastgoedmarkt Werkplekaanbieder Regus huurt van Time Equities in totaal 3.191 m2 kantoor in Rijswijk en Apeldoorn.
bron: www.vastgoedmarkt.nl
Bekendmakingen gemeente Rheden
   Het Rheden Nieuws Burgemeester / wethouders van Rheden maken bekend, dat zij de volgende aanvragen voor een omgevingsvergunning hebben ontvangen Bekendmakingen.
bron: rheden.nieuws.nl
Gemeente en IVN willen er drie Tiny Forests bij - maar waar? - indebuurt Apeldoorn
   indebuurt In november 2018 werd in Zevenhuizen een eerste Tiny Forest geplant: een minibos ter grootte van een tennisbaan, midden in de stad. In 2019 komen er in ...
bron: indebuurt.nl
Park rondom Het Oude Loo weer geopend voor wandelaars! - indebuurt Apeldoorn
   indebuurt Goed nieuws voor wandelaars! Het park rondom Jachtslot Het Oude Loo is vanaf maandag 1 april 2019 weer geopend voor publiek. Grijp je kans, want over ...
bron: indebuurt.nl

Uitgaan in Apeldoorn

Er is altijd wat te doen in Apeldoorn. Denk aan: in Apeldoorn naar het theater, een voorstelling, een optreden gaan of stappen in Apeldoorn.

Activiteiten in Apeldoorn

Sport is niet alleen gezond, maar geeft ontspanning. In Apeldoorn zijn vele sportfaciliteiten die aansluiten bij een actieve levensstijl. Doe sportief en sport gezond met fitness, squash, tennis of tennis. Meer op zoek naar relaxen? Bezoek dan de sauna. Of doeeen workshop yoga!

Museum Apeldoorn

Altijd wat te doen in Apeldoorn: mooie musea. Apeldoorn heeft diverse aansprekende musea. Zoals bijvoorbeeld het Nederlands Politiemuseum, Paleis Het Loo en CODA.

Mooie stadswandeling Apeldoorn

Leuk om te doen: maak een mooie stadswandeling door Apeldoorn. Ontdek de unieke straatjes, de diverse bezienswaardigheden en bezoek de heerlijke restaurants. Apeldoorn, Beekbergen en Loenen zijn de moeite waard om al wandelend te ervaren.


Plattegrond Apeldoorn


Grotere kaart weergeven

Apeldoorn - wat is er te doen?

This RSS feed URL is deprecated
This RSS feed URL is deprecated, please update. New URLs can be found in the footers at https://news.google.com/news
bron: news.google.com
Polsstokhoogspringer landt naast mat, evenement stilgelegd
APELDOORN - Bij het polsstokhoogspringen op het Raadhuisplein in Apeldoorn is zondagmiddag een deelnemer naast de mat geland. Dat gebeurde bij het inspringen. De atleet is gewond geraakt en is per ambulance afgevoerd. Het gaat om een Belgische  ...
bron: www.omroepgelderland.nl
Apeldoorn sluit vakantie knallend af met festivals
Komende weekend barst Apeldoorn als evenementenstad echter uit zijn voegen. ,,Als er meer evenementen zijn om naartoe te gaan, kan het zijn dat je daardoor minder mensen op jouw evenement krijgt'', beseft Van den Maagdenberg. ,,Aan de andere kant:  ...
bron: www.destentor.nl
5x gratis evenementen voor een briljant weekend
De zon schijnt, heel Apeldoorn is in een goed humeur en het aantal evenementen dit weekend is overweldigend. Haal alles uit de zomer en dompel jezelf nog even helemaal onder in deze vijf gratis zomerfeestjes! << < Pagina 1 / 6 >. ⟵ swipe swipe ⟶.
bron: indebuurt.nl
This RSS feed URL is deprecated
This RSS feed URL is deprecated, please update. New URLs can be found in the footers at https://news.google.com/news
bron: news.google.com
Vind wat er te doen is in uw regio

Apeldoorn
Apeldoorn - wat is er te doen?
afbeelding: Wikimedia