Wat te doen in Almelo

Wat is er in maart te doen in Almelo? Op deze pagina staat een lijst van suggesties om te doen in Almelo. Een handig overzicht met tips op cultureel en culinair gebied. Enjoy Almelo!

Binnenkort te doen in Almelo

Goodwill goedgekeurd zonder goed onderzoek
   Accountant.nl Een registeraccountant keurt de activering van goodwill door een management-consultingbureau goed, zonder de onderliggende gegevens te bekijken.
bron: www.accountant.nl
Vertrouwelijk organogram doorgespeeld
   Accountant.nl Een registeraccountant stuurt een vertrouwelijk organogram, dat zij heeft ontvangen van een cliĆ«nt die niet meer betaalt, naar een zakenrelatie.
bron: www.accountant.nl
Onderhoudsvoorziening aanvaard zonder besluit
   Accountant.nl Een registeraccountant keurt het vormen van een voorziening groot onderhoud goed, zonder dat hij beschikt over het onderliggende gemeentebesluit.
bron: www.accountant.nl
Gepasseerde or Almelo stapt naar rechter
   ORnet.nl Ergernis over de handelwijze bij een reorganisatieplan van het college van B&W van Almelo heeft de ondernemingsraad doen besluiten naar de ...
bron: www.ornet.nl
Hazmat Modine in juni 2019 naar De Oosterpoort Groningen
   Artiesten Nieuws In juni 2019 komt Hazmat Modine naar De Oosterpoort in Groningen! Tijdens het concert komt nieuw materiaal van de band voorbij.
bron: www.artiestennieuws.nl

Almelo museum

Altijd wat te doen in Almelo: indrukwekkende musea. Almelo heeft diverse mooie musea om een bezoek te brengen. Zoals bijvoorbeeld het Stadsmuseum Almelo.

Mooie stadswandeling Almelo

Leuk om te doen: maak een mooie stadswandeling door Almelo. Verken de unieke gebouwen, de diverse bezienswaardigheden en proef de lokale specialiteiten.

Stappen in Almelo

Er is altijd wat te doen in Almelo. Denk aan: in Almelo naar het theater, de bioscoop, een optreden gaan of stappen in Almelo.

Dagje Almelo - wat te doen?

Een goed idee: lekker uit eten in Almelo. In Almelo zijn diverse zeer goede restaurants en eetcafes te vinden, waar u heerlijk kunt lunchen en dineren.


Plattegrond Almelo


Grotere kaart weergeven

Almelo - wat is er te doen?

De grote Twentse weekendagenda (21, 22 en 23 december)
   Thuis in Twente Agendabericht aanleveren bij de redactie? Dat is van harte welkom via thuisintwente@persgroep.nl en op www.thuisintwente.nl. Let wel: er gelden vervroegde ...
bron: www.thuisintwente.nl
Vijf mooie kerstherinneringen uit de verhalenherberg van Bethlehem Boulevard
   Tubantia ALMELO - Bethlehem Boulevard gaat over kerst en het kerstverhaal. Onderdeel van het evenement in Almelo is de verhalenherberg waar iedereen zijn ...
bron: www.tubantia.nl
New Years Party Het Punt Vroomshoop gaat niet door
   Tubantia VROOMSHOOP - De New Years Eve Party in het Punt gaat niet door. Er is te weinig belangstelling voor het evenement dat Nieuwjaarsnacht in Vroomshoop zou ...
bron: www.tubantia.nl
Uniek concert Almelose Mannenkoren
   Almelo's Weekblad ALMELO - Op zondag 23 december geven de twee 100-jarige Almelose Mannenkoren een groot concert in de Georgiusbasiliek. Het gratis concert begint om ...
bron: www.almeloosweekblad.nl
Kerstconcert Oostvaarders en Schellevissen
   Almelo's Weekblad ALMELO - Zaterdag 22 december is het zo ver. Voor het Vissersvrouwenkoor De Schellevissen en het shantykoor De Oostvaarders wordt dit de datum van weer ...
bron: www.almeloosweekblad.nl
Vind wat er te doen is in uw regio

Almelo
Almelo - wat is er te doen?
afbeelding: Wikimedia